De Leerlingen Bekladden Steeds De Spiegels Van Het Toilet: De Conciërge En De Decaan Hebben Hier De Perfecte Oplossing Voor Gevonden! - BekijkDezeVideo.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
De Leerlingen Bekladden Steeds De Spiegels…
Een ijzerbewerker is bezig met het maken van een roos. Bekijk het resultaat en oordeel zelf... Weet jij waar de lade onder je oven ECHT voor dient?

De Leerlingen Bekladden Steeds De Spiegels Van Het Toilet: De Conciërge En De Decaan Hebben Hier De Perfecte Oplossing Voor Gevonden!

28.314
Advertisement

Elke avond was het hetzelfde verhaal: naast zijn gewone werkzaamheden als conciërge, werd hij elke avond geconfronteerd met met lipstick besmeurde spiegels in het meisjestoilet.
Nadat hij de decaan hierover had ingelicht, werd het probleem alleen maar erger. De man besloot daarop de leerlingen een effectief lesje te leren. Hij riep alle meisjes op om naar de meisjestoiletten te komen, zodat hij iets over zijn werk kon vertellen en kon laten zien welke methode hij gebruikt voor het reinigen van de met make-up besmeurde spiegels. We kunnen je verzekeren dat de meisjestoiletten voortaan een stuk schoner zullen zijn!

Tags: SchoolKomische

Advertisement

Dit vind je misschien ook interessant:

Laat een opmerking achter!

x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt