11 Vaardigheden En Bijzondere Kenmerken Die Maar Weinig Mensen Hebben - BekijkDezeVideo.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
11 Vaardigheden En Bijzondere Kenmerken…
14 foto's die aantonen dat een foto niet altijd bewerkt hoeft te worden 11 historische foto's die iedereen zou moeten zien

11 Vaardigheden En Bijzondere Kenmerken Die Maar Weinig Mensen Hebben

14.123
Advertisement

We vergeten het vaak, maar iedereen is uniek en daarom speciaal.

Er zijn echter bepaalde vaardigheden en fysieke kenmerken die weinig mensen op de wereld hebben en daarom als uitzonderlijk kunnen worden beschouwd.

Bijvoorbeeld wie zijn tong kan oprollen of op een bepaalde manier kan opvouwen, bijzondere dingen die maar 1% van de bevolking heeft, en andere aparte dingen. Bekijk de lijst en ontdek of jij ook iets soortgelijks hebt.

1. Je tong oprollen of opvouwen.

Kun jij dat? Een studie heeft uitgewezen dat 63% van de deelnemers de zijkanten kan oprollen, maar minder dan 1% kan ook een plooi maken in zijn tong zoals de acteur op de foto...

2. Beweegbare oren.

Je oren bewegen? Sommigen kunnen het, maar ook in dit geval zijn de aantallen laag: 22% van de ondervraagden in deze studie lukt het één oor te bewegen, terwijl 18% in staat is allebei de oren te bewegen (voornamelijk mannen).

Advertisement

3. Je tenen apart bewegen.

foto: © imgur

Je tenen zijn voornamelijk verbonden met dezelfde spier (lange teenbuigspier), behalve de grote teen en kleine teen die mobieler zijn. Enkelen kunnen hun grote teen bewegen, maar bijna niemand de kleine teen... Jij?

4. Je elleboog aanraken met het puntje van je tong.

foto: © imgur

Men denkt dat slechts 1% van de wereldbevolking hiertoe in staat is. Meestal lukt het alleen als je een korte onderarm, een lange tong en een zekere flexibiliteit hebt!

5. Geboren met een diasteem.

Het spleetje tussen de tanden (meestal de boventanden) die enkele beroemde vrouwen terecht als hun handelsmerk gebruiken komt behoorlijk vaak voor: 20% van de bevolking.

Advertisement

6. Eén wenkbrauw optillen.

Als je een goede controle hebt over je gezichtsspieren, lukt je dat misschien wel. Gek genoeg, wie dit kan, kan ook zijn oren bewegen.

7. Appelwangetjes hebben.

foto: © eastnews

Veel mensen vinden het mooi, misschien omdat je glimlach breder lijkt, maar je wist misschien niet dat ze veroorzaakt worden door een defect in de structuur van de zygomatische spier: een deel daarvan blijft aan het bot vastzitten en als je lacht krijg je dus appelwangen.

Advertisement

8. Met een gaatje in je oor geboren worden.

foto: © imgur

Zoals we hier uitleggen, gaat het om een aangeboren afwijking dat in verschillende percentuages voorkomt op basis van herkomst: van 0.1-0.9% de kaukasische bevolking tot 4-10% de aziatische en afrikaanse bevolking. In de meeste gevallen zijn deze gaatjes asymptomatisch maar in sommige gevallen kunnen ze infecties veroorzaken of verband houden met andere aandoeningen.

9. Gebogen duim.

foto: © imgur

Deze distale hyper verlenging van de duim wordt veroorzaakt door het gen genaamd "gebogen duim gen" en is daarom erfelijk (komt bij 25% van de mensen voor)

Advertisement

10. Afwezigheid van een spier.

foto: Source

Dit is de lange handspier en die zien we als we onze vingertoppen sluiten en de armspieren strekken: bij ongeveer 14% van de mensen is niets te zien.

11. Darwins tuberkel.

foto: © eastnews

Zo heet de verdikking die sommige mensen op hun oor hebben, zowel aan de binnen als de buitenkant. Er wordt wel gezegd dat wie dat heeft (minder dan 10% van de bevolking) bijzonder gehoor gevoelig is.

Advertisement

Dit vind je misschien ook interessant:

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt