Leg kopere muntstukken op de laptop: een eenvoudige truc die een groot probleem oplost - BekijkDezeVideo.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
Leg kopere muntstukken op de laptop:…
Een ei in de wolken: de nieuwe manier om een ei te koken welke werelds tradities aan het veranderen is 7 keukentrucs die indruisen tegen de traditie, maar je wel veel tijd besparen!

Leg kopere muntstukken op de laptop: een eenvoudige truc die een groot probleem oplost

36.297
Advertisement

In de afgelopen tijd is het gebruik van draagbare pc's met betrekking tot die van vaste computers sterk toegenomen: het probleem is echter dat laptops niet over een efficiënt koelsysteem beschikken, en de mate van de interne temperatuur kan oplopen tot deze het vermogen van de pc kan aantasten. Als u merkt dat uw computer traag is kan het dus misschien gewoon een kwestie van temperatuur zijn. Er zijn verschillende oplossingen te bedenken om de temperatuur van de computer weer op efficiënt level te krijgen, maar deze Twitter-gebruiker heeft een simpele, economische en zeer effectieve tip: hoe dit kan worden verantwoord? Het antwoord is simpel, het advies berust op wetenschappelijke basis!

De jonge computer liefhebber heeft kleine kolommen van koperen munten gemaakt en heeft deze op zijn laptop geplaatst.

Dit komt omdat de koperen munten een sterk geleidend materiaal hebben, vanuit thermisch oogpunt gezien, veel meer dan alleen het aluminium of kunststof waarvan de basis voor laptops wordt gemaakt.

Hierdoor passeert de warmte gemakkelijk van pc tot het koper, waar de warmte zich vestigt: het resultaat is dat de temperatuur van de computer en de inwendige elementen verlaagd wordt en weer in de optimale omstandigheden verkeert.

Advertisement

Verrast door de effectiviteit van de methode, heeft de jongeman besloten om zelfs een ​​aantal munten binnen de desktop van de computer te installeren zodat de warmte kan worden afgevoerd.

Een simpele oplossing om van een zeer lastig probleem af te komen waar u onvermijdelijk mee te maken krijgt, en niet alleen in de zomer. U kunt gewoon het spaarvarken openbreken en een aantal munten pakken!
Als dit soort doe-het-zelf oplossingen u aanspreken, misschien zelfs juist wel qua elektronica, dan vindt u hier een video waarin u erachter komt hoe een eierdoos een verkoelende werking kan hebben!

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt