Deze afbeelding laat zien waarom druiven voor kinderen ALTIJD gesneden moeten worden - BekijkDezeVideo.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
Deze afbeelding laat zien waarom druiven…
5 manieren waarop ons lichaam reageert op het einde van een relatie 25 honden die zoveel grappige kunsten hebben uitgehaald dat hun baasjes niet boos konden worden

Deze afbeelding laat zien waarom druiven voor kinderen ALTIJD gesneden moeten worden

19.420
Advertisement

Moeders zijn altijd maximaal alert, en ze hebben gelijk: als het om kinderen gaat, weten we dat een paar ogen niet genoeg zijn en dat we er honderd zouden moeten hebben. En aangezien de ervaring leert waar en hoe het het beste is om die ogen te richten, is het delen van verhalen onder moeders - en vaders - van fundamenteel belang.

Om deze reden besloot een moeder de tegenslag - op wonderbaarlijke wijze afgelopen - openbaar te maken dat haar familie leefde vanwege een ogenschijnlijk onschadelijke druif.

De foto in kwestie is een röntgenfoto die duidelijk laat zien dat de druif vastzit in de keel van haar 5-jarige zoon; gelukkig waren de luchtwegen niet volledig belemmerd en dit stelde het kind in staat om een operatie te ondergaan om de obstructie te verwijderen en zichzelf te redden.

Het verhaal werd gepubliceerd op Facebook door Angela Henderson, auteur van Finlee and Me, een blog gemaakt in Australië dat advies geeft aan ouders; waaronder het advies om nootjes en pitten te verwijderen, de groenten te stomen om de consistentie zacht te laten worden en om druiven, tomaten en hotdogs te snijden - deze laatste in de lengte en de breedte. Een complete lijst zou erg lang zijn, het belangrijkste is om er rekening mee te houden dat de luchtpijp van kinderen een diameter heeft die iets groter is dan die van een rietje, dus hiermee moet rekening worden gehouden bij de bereiding van alle voedingsmiddelen.

Het verstikkingsgevaar is in feite niet zo ver weg als men denkt. Bij het koken van voedsel voor kinderen moeten we ons altijd afvragen of de aard van het voedsel, de afmetingen en de temperatuur geschikt zijn voor de mond van een minderjarige!

Advertisement

Laat een opmerking achter!

x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt