Een kind vraagt om zijn pasgeboren zusje vast te houden: een paar seconden later is de moeder in tranen - BekijkDezeVideo.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
Een kind vraagt om zijn pasgeboren zusje…
20 foto's die je weer vertrouwen in de mensheid doen krijgen: het is de moeite waard een kijkje te nemen Nadat hij zijn dochter heeft verloren wil hij iedereen waarschuwen over het gevaar van een heel normale gewoonte

Een kind vraagt om zijn pasgeboren zusje vast te houden: een paar seconden later is de moeder in tranen

67.299
Advertisement

Broers en zussen vertegenwoordigen belangrijke aanwezigheden in ons leven, omdat ze, gewild of niet, het soort persoon zullen beïnvloeden dat we zullen worden. Als het hebben van een broer automatisch is wanneer mama en papa een nieuwe baby verwachten, de relatie die zal worden gecreëerd is dat helemaal niet, maar deze hangt volledig af van de gemoedstoestand en de toewijding die het je zal geven - net als elke andere relatie.

Maar soms is het liefde op het eerste gezicht: en in die gevallen is het duidelijk dat de één niet zonder de ander kan. Zoals in het verhaal hieronder.

foto: youtube

Het is een paar dagen geleden dat mama en papa thuiskwamen met een nieuw klein familielid, een prachtige baby.

En ook al zijn ze dolgelukkig, maken ze zich ook zorgen over hoe hun eerstgeborene zal reageren: ze zijn bang dat hij, zoals in sommige gevallen gebeurt, zich misschien opzij gezet voelt vanwege de aandacht die een pasgeborene noodzakelijkerwijs nodig heeft.

Maar gelukkig was die angst ongegrond.

Op een dag vroeg de jongen namelijk of hij het meisje vast mocht houden: hij streelde haar lief, en zong met veel liefde een liedje.

foto: youtube

Ook het lied zorgde voor veel emotie bij de ouders: hij zong namelijk "You are so beautiful", een van de bekendste liedjes uit de geschiedenis van de muziek - en ook het meest tedere. Het lied werd geschreven door Billy Preston en Bruce Fisher ter ere van de moeder van Preston, die altijd zo dicht bij hem was geweest. Later zong Joe Cocker een langzamere versie ervan - de versie die het meest succesvol werd.

Hoewel het kind niet is uitgerust met hetzelfde zangvermogen als de groten van de muziek, blijkt het toch veel liefde in zich te hebben om met passie dit oprechte en intense lied te zingen. En vanuit de betoverende blik van het kleine zusje, die vervolgens vrolijk lacht naar haar broer, lijkt het erop dat het kind een fundamentele eerste stap in de goede richting heeft gezet om een stevige band met zijn zus te creëren.

Vind je dat ook, als je de video bekijkt?

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt