Brandweerlieden denken dat ze hondjes hebben gered, maar de dierenarts onthult dat het rode vossen zijn - BekijkDezeVideo.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
Brandweerlieden denken dat ze hondjes…
Een paard nadert een vrouw in een rolstoel: de show die volgt ontroert het publiek Schaadt het slapen met de ventilator aan de gezondheid? Dit is de mening van experts

Brandweerlieden denken dat ze hondjes hebben gered, maar de dierenarts onthult dat het rode vossen zijn

89.137
Advertisement

Brandweerlieden redden levens zonder enige vorm van etnische discriminatie, laat staan "soorten". Kittens, puppy's, eenden of andere dieren die gevangen blijven zitten in een boom of slachtoffer zijn van rioolputten, deze grootstedelijke helden komen altijd in actie om hen te helpen. Dit is wat er gebeurde in dit prachtige verhaal dat afkomstig is uit de Verenigde Staten, waar een team van brandweerlieden redde wat op het oog een nest "honden" leek.

Brandweerlieden ontvangen allerlei soorten oproepen. Ze zijn niet beperkt tot het blussen van het vuur, maar ontvangen vaak verzoeken om hulp voor dieren die hulp nodig hebben. Van kittens gevangen in een boom, tot eenden vast in de rioolbuizen, brandweerlieden van over de hele wereld komen altijd in actie om alle "soorten" te redden.

Dit is het geval van deze brandweerlieden in Colorado Springs, VS, die een noodoproep ontvingen voor hondenpups die vastzitten in een put. Toen ze aankwamen, vonden de mannen zwarte puppy's die helemaal alleen waren, die onmiddellijk in veiligheid werden gebracht door Brian Vaughan en zijn team. Onderweg werden de kleine dieren één voor één geteld en gecontroleerd voordat ze naar de Human Society van het Pikes Peak-gebied werden gebracht om erachter te komen om wat voor ras het ging en voor een check-up.

Eenmaal gecontroleerd door dierenartsen, realiseerden de artsen zich onmiddellijk dat het niet om de zwarte Labrador-puppy's ging, zoals de brandweer dacht. Het waren rode vossenwelpen! In feite lijken de welpen van deze soort erg op hondenpups, omdat ze pas later de kenmerkende kleur aannemen. De politie was verbluft door het nieuws en brachten de welpen onmiddellijk terug waar ze werden gevonden, zodat de moeder ze kon vinden (een vrijwilliger is gebleven om ze te controleren: als de moeder niet terugkomt, worden ze aan een herstelfaciliteit toevertrouwd).

Ongetwijfeld een leuke verrassing voor de groep brandweerlieden! Hieronder kun je de video bekijken van de redding van de vossenwelpen uitgezonden door het Amerikaanse televisiestation CBS.

Tags: DierenEmotionele

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt