Instructies voor het maken van een natuurlijke anti-aging crème in 1 minuut zonder een fortuin uit te geven - BekijkDezeVideo.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
Instructies voor het maken van een natuurlijke…
12 foto's van mensen die zeker niet de onderscheiding van beste ouder van het jaar hebben gekregen 10 nuttige en goedkope ideeën om je huis te verfraaien met behulp van pallets

Instructies voor het maken van een natuurlijke anti-aging crème in 1 minuut zonder een fortuin uit te geven

1.828
Advertisement

De ogen zijn de spiegel van de ziel - maar niet alleen: ze zijn in staat om onze leeftijd aan anderen te onthullen, maar ook of we gewoon een rustige nacht hebben doorgebracht of als we de avond ervoor een feestje hebben gehad.

Of je nu "kraaienpootjes", wallen of donkere kringen hebt, ogen zijn één van de meest delicate delen van het gezicht, en daarom is het nodig er speciale zorg aan te besteden.

Zonder een fortuin uit te geven aan dure anti-aging crèmes, kun je thuis een perfecte oogcrème maken, met een paar natuurlijke ingrediënten en op een eenvoudige en snelle manier.

foto: pixabay

Alles wat je noddig hebt is:

kokosolie (liefst biologisch): hypoallergeen en hydraterend, dringt de huid beter in dan andere oliën;

vitamine E-tabletten: rijk aan antioxiderende eigenschappen, beschermt en herstelt de huid en voorkomt vroegtijdige veroudering van de huid;

essentiële olie van wierook: regenereert de droge huid, gaat de tekenen van veroudering tegen en vermindert striemen en littekens.

Meng in een glazen kom een eetlepel kokosolie en voeg dan de twee tabletten vitamine E en drie druppels etherische olie van wierook toe. Roer voorzichtig totdat een homogeen mengsel is verkregen en dek het af. Je kunt het mengsel in de koelkast bewaren om het stabiel te houden.

Breng 's avonds een beetje crème aan rond de ogen, zodat het 's nachts door de huid wordt opgenomen. Je kunt het ook 's morgens gebruiken, even deppen en tien minuten wachten voordat je make-up aanbrengt. Je kunt de crème ook als oogmake-up remover gebruiken.

Waar wacht je nog op om het klaar te maken? Vertel ons je ervaring!

foto: cushyspa.com
Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt