Als je één van deze signalen opmerkt, betekent het dat een engel je heeft bezocht - BekijkDezeVideo.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
Als je één van deze signalen opmerkt,…
Gaatjes in de oren van kleine kinderen prikken is geen goed idee: dit zijn de redenen De moeder komt thuis met het geadopteerde meisje: de manier waarop de twee zussen reageren zal je hart verwarmen

Als je één van deze signalen opmerkt, betekent het dat een engel je heeft bezocht

38.059
Advertisement

Het is niet gezegd dat iemand trouw moet zijn aan een religie om in engelen te geloven: ze vertegenwoordigen onze geliefden die er niet langer zijn en die we ons voorstellen in een wereld waarvan we niets weten. Of ze kunnen aanwezig zijn en ons in de gaten houden, ons de hele dag vergezellen. We zijn blij met het idee dat ze af en toe op bijna onopvallende manieren in contact kunnen komen met onze dimensie. Volgens sommige tradities zijn er met name bijzondere signalen die getuigen van het bezoek van een engel. Heb je er ooit een meegemaakt?

1. Je ruikt ineens een aangename geur.

foto: pexels.com

Je loopt op straat, en besteedt niet eens aandacht aan wat je neus ruikt. Plots wekt een geur je aandacht op waardoor je even stil blijft staan. Je kijkt rond waar die geur vandaan komt: maar er is niets in de buurt waar zo'n heerlijke geur vandaan zou kunnen komen. Die geur is niets anders dan een engel die waarschijnlijk heel dicht bij je kwam of bewust je aandacht heeft getrokken.

2. Jouw hond of kind ziet iets wat niemand anders kan zien.

foto: pixabay.com

Er wordt gezegd dat dieren en kinderen een grotere gevoeligheid hebben, dus ze nemen dingen waar die een gemiddelde volwassene niet opmerkt. Als je ze in het niets ziet staren of zich gedragen alsof er iemand in de buurt is, maak je geen zorgen: ze zijn niet vreemd, maar ze hebben de aanwezigheid van een engel in huis waargenomen.

Advertisement

3. Je ziet het tijdstip waarop alle cijfers hetzelfde zijn.

Als je herhaaldelijk naar de klok kijkt terwijl alle cijfers hetzelfde zijn, betekent dit dat een engel je aandacht probeert te trekken. Probeer te zien of de cijfers in kwestie je iets zouden kunnen zeggen of dat ze een speciale betekenis voor je hebben: ze kunnen je ertoe brengen terug te gaan naar de reden waarom dit je aandacht zou moeten trekken.

4. Plotselinge temperatuurverschillen

foto: pixabay.com

Het zal je misschien zijn overkomen dat je een plotselinge en ongemotiveerde temperatuurverandering hebt ervaren, waardoor je kippenvel krijgt. De mogelijkheid uitsluitend dat het een symptoom is dat verband houdt met griep of tocht, kan dit een bezoek van een engel zijn geweest.

5. Je hebt het gevoel dat je in gezelschap bent, ook al ben je alleen.

foto: pixabay.com

Engelen geven niet altijd een concreet teken van hun bezoek: soms is het meer een gevoel. Ben je weleens helemaal alleen geweest op één plek - zelfs in je huis - maar het gevoel gehad dat er iemand bij je was? Het is een aangename waarneming, die helemaal geen angst veroorzaakt.

Advertisement

6. Je voelt een tinteling achter je hoofd

foto: pexels.com

Soms voel je een tinteling op de meest ondenkbare plaatsen, op de bovenkant van je hoofd, bijvoorbeeld: volgens populaire folklore is dit een van de tekenen van het bezoek van een engel.

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt