Een man vindt een klein eekhoorntje dat werd achtergelaten op zijn bed en besluit hem op te voeden - BekijkDezeVideo.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
Een man vindt een klein eekhoorntje…
Een vrouw adopteert een kleine kitten: na een maand heeft ze de helft van haar gewicht De 10 citaten van de Dalai Lama die de manier waarop je het leven ziet zullen veranderen

Een man vindt een klein eekhoorntje dat werd achtergelaten op zijn bed en besluit hem op te voeden

94.627
Advertisement

Het is een dag als alle anderen, wanneer Michael iets ongewoons op zijn bed en dat van zijn vriendin vindt: twee kleine pasgeboren eekhoorntjes. De moeder had besloten daar het nest van de kleintjes te maken, op zijn matras, met wat takken. Maar toen kwam ze niet meer bij hen terug. Tevergeefs probeerden Michael en Christina hen te herenigen met de moeder, die er niets meer van wilde weten. Een van de twee eekhoorntjes heeft het helaas niet gered, en de twee besloten vervolgens iets te doen om het tweede eekhoorntje te redden. Dit is zijn verhaal, het verhaal van een ietwat eigenaardige eekhoorn, die de harten van deze twee jonge mensen heeft gestolen.

Van het begin af aan bedachten Michael en Christina een manier om de kleine eekhoorn eten te geven, die zo minuscuul was dat het in de schaal van een walnoot paste.

Het enige wat ze konden bedenken was om het wat melk te geven via een kleine pipet die aan een injectiespuit vastzit, en het kleintje begon te eten en te groeien.

Advertisement

Michael en Christina besloten om de eekhoorn te adopteren, waarvan zij ontdekten dat het een vrouwtje was, en ze noemden het Klein Duimpje.

Eenmaal volwassen probeerden de twee jonge mensen haar terug te plaatsen in haar natuurlijke habitat, maar Klein Duimpje wilde er niets van weten. Ze vindt het niet leuk om bij andere eekhoorns te zijn, ze houdt niet van klimmen, springen of rennen, ze vindt het leuk om bij haar twee adoptieouders te zijn. De twee vragen zich vaak af wat deze eekhoorn denkt te zijn, zeker geen dier.

Klein Duimpje heeft besloten bij hen te blijven, die sinds haar geboorte voor haar hebben gezorgd, voor haar zijn zij haar ouders en ze is gelukkig met Michael en Christina.

Het verhaal van deze enigszins eigenaardige familie lijkt misschien een beetje vreemd: hoe zou het mogelijk kunnen zijn voor een wild dier, zoals de eekhoorn, om te weigeren te leven tussen de bomen en zijn soortgenoten? Toch lijkt het zo te zijn, althans in het geval van Klein Duimpje. Misschien is de grens tussen mens en dier niet zo duidelijk als het lijkt. Misschien is het een andere grens dan wat we ons altijd hebben voorgesteld en misschien zullen we het op een dag begrijpen.

Tags: DierenVerhalen
Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt