Een kind van 7 maanden sterft doordat hij de oplader van zijn moeder in zijn mond heeft gestopt - BekijkDezeVideo.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
Een kind van 7 maanden sterft doordat…
De 15 redenen waarom een tante heel belangrijk is in het leven van een kind Wat zie je in de afbeelding? Het antwoord onthult wat voor soort geest je hebt

Een kind van 7 maanden sterft doordat hij de oplader van zijn moeder in zijn mond heeft gestopt

Door Janine
24.810
Advertisement

We kunnen ons niet voorstellen hoe het voelt om een kind te verliezen, of het nu een volwassene of een kind is. Voor een ouder moet het een schokkende gebeurtenis zijn, en als het ongeval veroorzaakt wordt door onoplettendheid, dan is de wond ongeneeslijk.

Diezelfde wond moeten de ouders van de kleine Hector Lucca, een inwoner van Teresina, Brazilië, hebben ervaren, die overleed vanwege een verkeerde gewoonte die we bijna allemaal thuis aangenomen hebben.

Een kind van 7 maanden oud heeft geen andere prioriteit dan alles om zich heen te onderzoeken. En zoals je weet, doen kinderen dit voornamelijk door voorwerpen in hun mond te stoppen. Het was precies dit dat hem fataal werd: toen hij het uiteinde vond van de oplader van de mobiele telefoon van zijn ouders, stopte hij het in zijn mond en begon erop te kauwen. Maar helaas was het andere uiteinde nog verbonden met het stopcontact.

Zijn moeder was in de kamer ernaast, ze hoorde een geluid en ging kijken wat er aan de hand was. Toen ze de flauwgevallen baby zag, alarmeerde ze de buren en renden ze allemaal naar het ziekenhuis, maar er kon niets meer worden gedaan voor Hector.

Helaas is het heel gebruikelijk om de telefoonoplader in het stopcontact te laten zitten, ook wanneer de telefoon niet opgeladen wordt. Dit heeft niet alleen invloed op de rekening (je verbruikt kleine hoeveelheden stroom), maar stelt de bewoners van het huis (kinderen of dieren) bloot aan een groot risico. Een risico dat dramatisch toeneemt als je geen originele opladers gebruikt.

Wie het nooit heeft meegemaakt, zal nooit de pijn begrijpen die de ouders van dit kind nu voelen, dus is het goed om het verhaal te vertellen en te verspreiden, zodat zulke gebeurtenissen nooit meer voorkomen.

Tags: KinderenVerhalen
Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt