Vrouwen die lange tijd single blijven, worden op de lange termijn gelukkiger - BekijkDezeVideo.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
Vrouwen die lange tijd single blijven,…
Stellen die grapjes maken en zichzelf in de maling nemen duren langer, zeggen onderzoekers De belangrijkste bron van stress voor moeders zijn niet de kinderen, maar de vaders

Vrouwen die lange tijd single blijven, worden op de lange termijn gelukkiger

3.189
Advertisement

Heb je weleens met een single vriendin gesproken terwijl je haar benijdde om dat gevoel van vrijheid en vreugde dat ze uitstraalde? Misschien heb je er even over gefantaseerd om je partner te verlaten om van hetzelfde leven als single te genieten; het zou waarschijnlijk geen slecht idee zijn geweest.

Het lijkt erop dat vrouwen die voor langere tijd single zijn gebleven, op de lange termijn gelukkiger zijn. De redenen om alleen te zijn kunnen er veel zijn, evenals de voordelen.

foto: pixabay

Alleen blijven kan het gevolg zijn van het einde - al dan niet gewild - van een relatie, of een weloverwogen keuze door de afwijzing van het leven van een paar, of zelfs een pauze van de wervelwind van afspraken; we waarderen het echter vaak dat we deze status en de nieuwe, sterkere zelf waarderen.

In deze gevallen lijken single vrouwen getroost door hun intimiteit met iemand anders niet te hoeven delen. Bovendien betekent het feit dat je je alleen op je gemak voelt, dat je het niet met een aanwezigheid wilt vullen; ze proberen het eerder te verrijken met de substantie van zichzelf en de omringende wereld.

Naar de bioscoop gaan of alleen in het restaurant eten zijn aangename, gewenste en ervaren momenten zoals een afspraak met zichzelf.

Op deze manier leren ze zichzelf beter kennen, krijgen ze een beter inzicht in waar ze van houden en waar ze juist niet van houden, en leren ze tegelijkertijd om de eerste na te streven en de laatste te weigeren. Deze bewustwording en het vermogen om hun doelen na te streven, zonder aarzeling of compromis, maakt ze meer vrij en gelukkig.

foto: pixabay

Als het waar is dat dit betekent om afstand te doen van de fysieke en emotionele beloningen van een romantische relatie, is de liefde van een paar niet de enige soort liefde die bestaat, en kan men veel ontvangen in veel andere vormen. Niemand zegt bijvoorbeeld dat deze toestand voor altijd is. Het zou een lange pauze kunnen zijn van relaties, waardoor je je professioneel en persoonlijk kunt realiseren, je dromen kunt nastreven, voordat je je aan iemand bindt.

Op deze manier zal de vrouw sterker zijn en beter weten wat voor soort persoon ze naast zich wil hebben; boven alles, geen partner om de leegte van haar bestaan ​​te vullen, maar een metgezel met wie de persoon die ontdekt is te delen, die trots en gelukkig is met haar successen en die dicht bij haar staat op de donkere momenten.

Omdat de realiteit is dat het opgeven van je waarden, hoop en behoefte om ruimte te maken voor die van een ander alleen om maar niet alleen te zijn je niet gelukkig maakt, noch creëert het relaties van ware en diepe liefde.

Een waarheid die alleenstaande vrouwen weten en die hen helpt die serene en tevreden uitdrukking te krijgen die zo inspireert.

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt