4 onmiskenbare tekenen dat degene die je tegenover je hebt vals is - BekijkDezeVideo.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
4 onmiskenbare tekenen dat degene die…
Geduld is een bijzonder kenmerk van mentaal sterke mensen 5 keer het gedrag van ouders die de kinderen hun hele leven bij zich dragen

4 onmiskenbare tekenen dat degene die je tegenover je hebt vals is

6.812
Advertisement

In de hectische en hyper-verbonden wereld van vandaag, vermenigvuldigen ontmoetingen zich, maar er is geen tijd de ander echt te leren kennen. Aan de andere kant is dit soms een voordeel voor diegenen die hun ware karakter niet willen onthullen, die gemakkelijk het masker kunnen dragen dat het beste bij hen past, zonder het risico te worden ontdekt. Het resultaat is dat veel van deze niet authentieke en opzettelijk valse mensen toevallig ons pad kruisen.

Er zijn echter eenvoudige en effectieve manieren om ze snel te ontmaskeren: let op de onmiskenbare kenmerken die we hieronder onthullen.

foto: maxpixel

1. DE GLIMLACH. Valse mensen glimlachen niet op een echte manier. Een glimlach is natuurlijk wanneer deze zich uitstrekt tot de ogen, die klein worden en met de beroemde "kraaienpootjes".

2. EGOCENTRISME. Een vals persoon zal er echt niet in geïnteresseerd zijn om te weten hoe het met iemand anders gaat: zijn enige doel is om al zijn aandacht op zichzelf te richten. Een authentiek persoon hoeft daarentegen niet het middelpunt van de aandacht te zijn, omdat zijn karakter op natuurlijke wijze tot uiting komt in alles wat hij doet.

 

 

3. HERHAALDE WOORDEN GEBRUIKEN. Meestal beginnen valse mensen hun zinnen met "eerlijk gezegd", "om eerlijk te zijn"; maar ook "als ik iets zeg, word je boos". Dit zijn manieren met als doel de aandacht op zichzelf te vestigen.

4. OVERDREVEN COMPLIMENTEN GEVEN. Om de sympathie en aandacht van anderen te winnen, gebruiken valse mensen complimenten om anderen te vleien, op elk moment, tot het punt dat ze vaak misplaatst zijn. Bedenk dat het hier niet om echte complimenten gaat, maar om andere manieren om zichzelf te laten zien en in het middelpunt te staan.

Uiteraard is iedereen weer anders - en dat geldt ook voor valse mensen. Sommigen zijn bijzonder goed in de kunst van het veinzen en in deze gevallen is het noodzakelijk om op andere signalen te letten: ken je ze? Deel je trucs en ervaringen met ons!

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt