Ik heb geen geduld meer - deze woorden geschreven door Meryl Streep herinneren ons aan de verborgen schoonheid van volwassenheid - BekijkDezeVideo.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
Ik heb geen geduld meer - deze woorden…
10 veel voorkomende zinnen waarmee manipulators ons in hun greep houden 8 redenen die linkshandige mensen speciaal maken, volgens de wetenschap

Ik heb geen geduld meer - deze woorden geschreven door Meryl Streep herinneren ons aan de verborgen schoonheid van volwassenheid

1.255
Advertisement

Volwassenheid brengt niet alleen rimpels en wit haar: dit zijn minder gewaardeerde aspecten van de volwassen leeftijd, maar ook de minder belangrijke. Er zijn andere dingen die volwassenheid ons brengt, in de eerste plaats een groter zelfbewustzijn en de moed om vele deuren te sluiten die ons bang maakten in onze jeugd.

Als iemand ouder wordt, is hij niet langer bang om in contact te blijven met een paar vrienden en om degenen die uiteindelijk geen vrienden blijken te zijn te verwijderen. Hij is niet bang om nee te zeggen, als dit betekent dat hij zich voor de ander moet beschermen.

Een korte tekst van Maryl Streep vertelt hoe het is om een bepaalde leeftijd te bereiken en compleet gelukkig te zijn met dat wat volwassenheid heeft meegebracht.

 

Ik heb niet langer geduld voor bepaalde dingen, en niet omdat ik arrogant ben geworden; maar eenvoudig omdat ik op een punt in mijn leven ben gekomen waar ik geen tijd meer wil verspillen met datgene wat ik niet fijn vind of me pijn doet.

Ik heb geen geduld meer voor cynisme, overdreven kritiek of te hoge eisen van welke aard dan ook. Ik heb de wens verloren om mensen te plezieren die ik niet leuk vind, om van mensen te houden die niet van mij houden, om te glimlachen naar degenen die nooit naar mij glimlachen. Ik besteed geen tijd meer aan degenen die willen liegen of manipuleren.

Ik heb besloten om niet meer te leven met een droombeeld, hypocrisie, oneerlijkheid en valse lof. Ik tolereer niet langer belezenheid of academische arrogantie. Ik heb besloten het geroddel te verwerpen. Ik haat conflicten en vergelijkingen.

Ik geloof in een wereld waarin tegenstellingen naast elkaar bestaan, daarom vermijd ik mensen met een te rigide en onflexibele manier van denken. In vriendschap haat ik het gebrek aan loyaliteit en verraad. Ik ga niet langer om met degenen die niet weten hoe ze een compliment of een aanmoediging moeten uiten.

Overdrijvingen vervelen me en ik heb ook moeite om diegenen te accepteren die niet van dieren houden. Maar bovenal, heb ik niet langer geduld met diegenen die MIJN geduld niet verdienen.

Advertisement

Laat een opmerking achter!

x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt