Op 60-jarige leeftijd wil ze haar anonieme look veranderen: na de behandeling heeft ze moeite zichzelf te herkennen - BekijkDezeVideo.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
Op 60-jarige leeftijd wil ze haar anonieme…
Mensen die zich laten meeslepen terwijl ze naar films kijken, zijn emotioneel sterker Daarom kun je tegenover boosaardigheid beter antwoorden met een les in goedheid

Op 60-jarige leeftijd wil ze haar anonieme look veranderen: na de behandeling heeft ze moeite zichzelf te herkennen

31.852
Advertisement

Als het bereiken van de leeftijd van 60 jaar tot een paar jaar geleden de drempel van ouderdom betekende, is deze kwestie in veel landen drastisch veranderd. De toegenomen levensverwachting en een veel jongere stijl hebben het concept dat we allemaal hebben van die fase van het bestaan getransformeerd. Als ze voorheen "ouderen" werden genoemd, ben je nu op je 60e gewoon "volwassen"; je kunt veel meer van het leven genieten, scheiden, verliefd worden en risicovolle aankopen doen. Kortom, 60 jaar lijkt een nieuwe en opwindende fase van het leven te zijn, en daarom moeten we het zo goed mogelijk aanpakken, van binnen en van buiten!

Debbie leek niet op de goede weg te zijn, een vrouw die de 60 had bereikt met een beslist onverzorgd uiterlijk. Op een dag, waarschijnlijk moe om zich ouder te voelen dan ze is, wilde ze de hulp van een professional inschakelen.

Nadat ze naar Minneapolis was gevlogen, ontmoette Debbie Christopher Hopkins, bekend bij het tv-publiek als The Makeover Guy, bekend vanwege de transformaties waaraan mensen zich onderwerpen. Vertrouwend op de ervaring en professionaliteit van Hopkins, besloot Debbie zich aan hem over te geven.

Het meeste werk werd gedaan aan het haar: de grijze uitgroei werd verwijderd en er werd gekozen voor een veel warmere tint, het werd korter geknipt om het gezicht te verjongen. Niet teveel make-up, alleen iets om de ogen goed uit te laten komen.

Et voila! Het resultaat was ongelooflijk, Debbie herkende zichzelf nauwelijks. Bekijk de video, waar je deze ongelooflijke transformatie met eigen ogen kunt zien.

Tags: KapselsMake-up

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt