Je zou er goed aan doen om één keer per jaar met je moeder op vakantie te gaan, dit is waarom - BekijkDezeVideo.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
Je zou er goed aan doen om één keer…
Ze worden vriendinnen in het ziekenhuis: 4 jaar later ontmoeten ze elkaar voor een ontroerende fotosessie De prachtige voordelen om kinderen op te laten groeien samen met hun grootouders

Je zou er goed aan doen om één keer per jaar met je moeder op vakantie te gaan, dit is waarom

1.989
Advertisement

Wanneer iemand aan een vakantie denkt, wordt de partner of vrienden als ideaal gezelschap beschouwd, niet je eigen moeder. Toch zou het van tijd tot tijd organiseren van een vakantie ver weg van huis met je moeder een geweldige ervaring kunnen blijken, iets wat telkens moet worden herhaald als je de gelegenheid hebt.

Als je op dit moment goede redenen zoekt om het te doen, helpen we je een handje.

1. Je zult kostbare en blijvende herinneringen creëren. Als je als volwassene nog steeds goede herinneringen hebt waarin je als kind je moeder voor het eerst meenam naar zee, een pizza of een ijsje at, kun je hetzelfde nog steeds met haar doen. Een bezoek aan een museum, uit eten in een chique restaurant, samen grappige foto's maken, zijn momenten om zorgvuldig te koesteren door er samen heerlijk om te lachen.

2. Het is een manier om jezelf beter te leren kennen. Misschien kent je moeder je beter dan jezelf, maar kun je zeggen dat je haar goed kent? Een paar dagen met elkaar doorbrengen zou een uitstekende gelegenheid kunnen zijn om uit te vinden wat ze leuk vindt, wat haar zorgen baart of waar ze plezier in heeft.

3. Je krijgt er quality time voor terug. Het leven leidt ons er vaak toe om ons niet voldoende te wijden aan onze ouders, wanneer we ver weg wonen of wanneer te veel persoonlijke en werkverplichtingen ons volledig absorberen. Een reis is de ideale gelegenheid om echt samen te zijn, wederzijds begrip en affectie te herontdekken.

4. Het is een goede manier om dank je wel te zeggen. Een moeder wijdt haar hele leven aan het opvoeden en beschermen van haar kinderen, doet vaak offers en zet zichzelf op de achtergrond. Het vieren van een vakantie met haar zal de mooiste en oprechtste manier zijn om haar te bedanken voor al haar liefde.

Advertisement

Als al deze redenen niet genoeg zijn om je koffers te pakken en je moeder mee te nemen op een cruise die ze altijd al wilde maken, zal ze gewoon denken dat je het doet omdat je van haar houdt, omdat dat haar zal helpen de eentonigheid van de routine te doorbreken. Sterker nog, als je moeder alleen is omdat je vader er helaas niet meer is, geeft dit kleine kado haar enorme vreugde, waardoor ze zich weer actief en vitaal voelt.

Ze zal ongetwijfeld dol zijn op het idee dat haar zoon of dochter eraan heeft gedacht om alles voor een tijdje op te geven om alleen tijd aan haar te wijden.

Tags: ReizenVrouwenFamilie
Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt