Hij werd door zijn baasje achtergelaten samen met zijn mandje en zijn speelgoed, maar voor hem begint een nieuw leven - BekijkDezeVideo.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
Hij werd door zijn baasje achtergelaten…
Als je me negeert, dan leer je me dat ik zonder jou kan Als kinderen rumoerig en vol energie zijn, betekent dit gewoon dat ze gelukkig zijn

Hij werd door zijn baasje achtergelaten samen met zijn mandje en zijn speelgoed, maar voor hem begint een nieuw leven

5.504
Advertisement

Soms kan het gebruik van internet, in de zee van onwaar en vaak nutteloos nieuws dat we constant kunnen lezen, worden omgezet in een uitstekende springplank om ontroerende verhalen aan het licht te brengen en dankzij de hulp van gebruikers in een sprookje met een gelukkig einde te veranderen.

Dit is wat er gebeurde met de lieve kleine hond Wall-E, door de eigenaar achterlaten, zonder aanwijsbare reden, in een dierenasiel in de Verenigde Staten.

via: Metro UK
foto: Facebook

Wat er op 24 november 2018 in de Maricopa County Animal Care and Control in Phoenix, Arizona gebeurde, was waarschijnlijk het lot voor de kleine Wall-E. De hond, een 5-jarige Labrador, kwam aan bij het Amerikaanse asiel, leunend tegen de muur, met zijn oren tegen zijn hoofd gedrukt, met een beslist ontroostbare uitdrukking op zijn snuit, alsof hij wist dat zijn baasje hem onherroepelijk had verlaten, om redenen die nog steeds onbekend zijn bij het asiel waar Wall-E was achtergelaten.

De Maricopa County Animal Care and Control is het op één na grootste dierenasiel in de VS en om deze reden zijn, vanwege de enorme overbevolking en de vraag naar dieren die daar zijn achtergelaten, vele mensen actief geworden om situaties te creëren waardoor deze ongelukkige viervoetige vrienden opnieuw kunnen worden geïntroduceerd in een leven van geluk met een nieuwe familie, in plaats van te worden afgemaakt.

foto: Facebook

Ondanks dat de redenen voor het achterlaten van Wall-E nog niet duidelijk zijn (de opvang weet alleen dat de eigenaar in tranen was en zijn hart gebroken was op het moment van het afscheid), werd de lieve Labrador daar echter in goede fysieke conditie achtergelaten, met zijn favoriete speelgoed en zijn mandje.

Vanzelfsprekend ging het verhaal van Wall-E op sociale media rond, maar de volgende dag, 25 november, nam een meisje genaamd Lynn Lee Wall-E mee naar huis, waardoor de ongelukkige viervoeter eindelijk een goed einde kreeg zoals in de beste sprookjes!

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt