Ze haalt haar dochter op van de kleuterschool en ziet 25 beten op haar rug: het vreselijke verhaal dat een moeder heeft meegemaakt - BekijkDezeVideo.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
Ze haalt haar dochter op van de kleuterschool…
21 foto's laten zien dat leven met een Newfoundlander geweldig is Noem het geen luiheid of vermoeidheid: het wordt depressie genoemd en het is een voortdurende en stille strijd

Ze haalt haar dochter op van de kleuterschool en ziet 25 beten op haar rug: het vreselijke verhaal dat een moeder heeft meegemaakt

Door Janine
15.844
Advertisement

Er zijn vreselijke verhalen die helaas herhaaldelijk in alle hoeken van de planeet voorkomen. Het geweld tegen kinderen op plaatsen waar ze zouden moeten worden beschermd en opgevoed, zoals op de kleuterschool, gebeurt veel vaker dan je denkt.

Deze keer gebeurde het in Tucson, in de Verenigde Staten, waar een moeder iedereen vertelde wat haar 15 maanden oude dochter had meegemaakt op de kleuterschool waarvan zij dacht dat ze voor haar zouden zorgen: in plaats daarvan, toen ze op een middag naar huis terugkeerde, vond ze op de rug van het meisje maar liefst 25 beten.

foto: Alice Bryant

De foto's die Alice Bryant op Facebook plaatste, zijn heel heftig: ze laten precies zien wat ze bij terugkeer van een normale middag op de kleuterschool op de rug van haar 15 maanden oude dochter vond. Verbijsterd, wist ze aanvankelijk niet wat die tekens waren, maar toen ze beter keek, zag ze dat het beten waren: in feite waren de afdrukken van tanden duidelijk zichtbaar.

Alice vertelde dat ze in tranen uitbarstte omdat ze zich nooit had kunnen voorstellen dat haar dit zou overkomen op de kleuterschool die ze voor haar dochter had uitgekozen: "Ik was er zeker van dat ik mijn dochter had toevertrouwd aan mensen die aandacht voor haar zouden hebben", schreef ze.

Afgaande op de grootte van de beten, moet het een ander kind van de kleuterschool zijn geweest: het maakte haar nog bozer. Niet alleen was er kennelijk niemand die op de kinderen had gelet en had gezien wat er gebeurde, maar niemand had zelfs het gehuil van het meisje gehoord.

Het kost tijd om 25 keer te bijten en zulke tekens te veroorzaken.

De gebeurtenis is van enkele maanden voor het plaatsen van de Facebook-post, maar ondanks de klachten wacht Alice nog steeds op een verklaring: wie verantwoordelijk is voor dit incident heeft zijn straf nog niet gehad en dit is wat, na het herstel van het kind, pijn blijft doen.

Advertisement

Laat een opmerking achter!

x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt