Volgens deskundigen moeten vrouwen voor een 10 jaar jongere partner kiezen om zelf ook jonger te lijken - BekijkDezeVideo.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
Volgens deskundigen moeten vrouwen voor…
21 foto's laten zien dat leven met een Newfoundlander geweldig is Ze haalt haar dochter op van de kleuterschool en ziet 25 beten op haar rug: het vreselijke verhaal dat een moeder heeft meegemaakt

Volgens deskundigen moeten vrouwen voor een 10 jaar jongere partner kiezen om zelf ook jonger te lijken

5.658
Advertisement

In de liefde bestaat er geen indicatie van leeftijd, maar volgens deskundigen zou een vrouw een relatie moeten hebben met een minstens 10 jaar jongere partner. Volgens hen heeft, binnen een relatie waarin hij jonger is dan zij, de vrouw veel voordelen om van te profiteren en velen van deze komen samen in een verjongende werking vergelijkbaar met die na een chirurgische esthetische behandeling.

Wil je er jonger uitzien? Door de chirurg te vermijden? Volgens deskundigen zou een relatie aangaan met een minstens 10 jaar jongere partner een oplossing kunnen zijn. In de entertainmentwereld zijn er veel stellen met leeftijdsverschillen, maar de voordelen van het hebben van een vergelijkbare relatie zouden ook buiten de schijnwerpers te vinden zijn.

Het lijkt er namelijk op dat mannen van oudere vrouwen houden, vaak omdat ze ze als sensueler beschouwen dan leeftijdsgenoten. Vanuit deze "voordelige positie" zouden vrouwen kunnen genieten van een trouwe partner, die bijzonder veel aandacht aan haar behoeften schenkt.

De intimiteit, volgens wat psychologen zeggen, zou veel bevredigender zijn: een ervaring waarin bekwaamheid en innovatie harmonieus samenkomen.

Advertisement

De mannelijke partner, die jonger is, zou degene zijn die de relatie verrijkt met extravagante en buitengewone momenten: een dosis adrenaline die verantwoordelijk zou zijn voor het verjongende effect.

Daarom zou een dynamische en frisse liefdesrelatie, samen met de zekerheid van het hebben van een trouwe en verleidelijke partner, de cocktail van verjonging zijn die de experts vrouwen aanraden, minstens één keer in hun leven!

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt