Deze crème is bekend als geneesmiddel tegen verkoudheid, maar slechts weinigen kennen de voordelen van het aanbrengen op de voeten - BekijkDezeVideo.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
Deze crème is bekend als geneesmiddel…
Een hond die uit een brand is ontsnapt ontmoet de dierenarts die zijn leven redde: de omhelzing is ontroerend Daarom is het beter om te vermijden kinderen fysiek te straffen: er zijn veel effectievere alternatieven!

Deze crème is bekend als geneesmiddel tegen verkoudheid, maar slechts weinigen kennen de voordelen van het aanbrengen op de voeten

19.700
Advertisement

Wie herinnert zich niet dat onze ouders vaak hun toevlucht zochten bij Vicks Vaporub om de symptomen van een verkoudheid te verzachten? Wie herinnert zich die borstmassage niet om de luchtwegen vrij te maken voordat hij naar bed ging? De indringende maar aangename geur van die zalf was genoeg om de symptomen van een verkoudheid onmiddellijk te verzachten…

Wat veel mensen echter niet weten, is dat het mogelijk is om Vicks Vaporub op een nog effectievere manier te gebruiken: smeer het voor het slapengaan op de voeten.

Als het waar is dat je alle soorten pijn via je voeten kunt verminderen en soms zelfs het begin van een ziekte kunt voorkomen, dan is dit ongetwijfeld de juiste plek om Vicks Vaporub te gebruiken.

De voetzolen zijn in feite een gebied dat rijk is aan zenuwuiteinden die verbonden zijn met de rest van het lichaam. Dit is de reden waarom het aanbrengen van een laagje crème op deze punten veel effectiever kan zijn.

Advertisement

De voordelen van het smeren op de voeten zijn talrijk en belangrijk:

  1. Allereerst, toegepast op de voeten en niet op de borst, vervult deze nog steeds zijn oorspronkelijke taak, namelijk het verbeteren van ademhalingsproblemen.
  2. Het is in staat infecties te voorkomen, voornamelijk dankzij menthol en in geval van allergieën of een bijzonder gevoelige huid, kan een dun laagje van het product worden aangebracht.
  3. Het stimuleert de bloedcirculatie in korte tijd, waardoor het gevoel van zwaarte dat we vaak op de benen voelen, lichter wordt.
  4. Op deze manier wordt het ook vaak gebruikt door atleten om het begin van schimmel op teennagels te bestrijden.
  5. Het heeft een sterk vermogen om de huid te hydrateren en het glanzender en gladder te maken.

Zou je ooit gedacht hebben hoeveel alternatieve voordelen Vicks Vaporub heeft wanneer het op de voeten wordt aangebracht?

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt