De kat is onrustig en probeert haar naar de kamer van haar dochter te laten gaan: als ze binnenkomt begrijpt ze dat ze onmiddellijk moet handelen - BekijkDezeVideo.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
De kat is onrustig en probeert haar…
Als we een kind toestaan om ouders of grootouders slecht te behandelen, zal hij nooit iemand respecteren Alle mensen die van eenzaamheid houden hebben deze 7 kwaliteiten in hun karakter: ben je het daarmee eens?

De kat is onrustig en probeert haar naar de kamer van haar dochter te laten gaan: als ze binnenkomt begrijpt ze dat ze onmiddellijk moet handelen

11.247
Advertisement

De taal van katten is veel raadselachtiger dan die van honden, waardoor het voor hun eigenaren nog moeilijker wordt om hun signalen te interpreteren. Katten zijn gereserveerd en misschien niet erg expressieve dieren, maar om deze reden moeten we onze ogen wijd open houden wanneer ze enige actie of beweging uitvoeren. Als we de roep van onze kat negeren, zijn we niet alleen nogal verstrooide baasjes, maar we kunnen ook slachtoffer worden van veel ernstiger gevolgen. Wat er met Janine DeMartini in haar appartement in New York is gebeurd, zal je doen nadenken over hoe belangrijk het is om het gedrag van ons favoriete huisdier te observeren.

Het adopteren van een kat was een echte zegen voor Janine, een gebeurtenis die het leven van haar familie ten goede heeft veranderd. De kat, genaamd Herbie, was altijd heel rustig, maar op een avond was hij heel nerveus en liet Janine niet in vrede slapen. De kat leek erg opgewonden en bleef op het bed springen om de aandacht van zijn baasje te trekken. Aanvankelijk schonk Janine er niet te veel aandacht aan, ze voelde zich erg moe en wilde slapen. Na een tijdje besefte ze echter dat Herbie zich nog nooit zo rusteloos had gedragen en deze gedachte overtuigde haar om uit bed te komen om het dier te volgen.

Herbie draaide zich voortdurend om om te controleren dat zijn baasje hem volgde... hij suggereerde haar duidelijk om hem onmiddellijk te volgen!

De kat leidde Janine naar de kamer waar haar dochter sliep. Wat ze zag toen ze de kamer binnenkwam, schokte haar en vroeg haar om snel te handelen. Het kind was kennelijk in slaap gevallen en dreigde te worden gestikt door haar eigen deken.

Dit is wat Herbie haar probeerde te vertellen!

In korte tijd wist de moeder van het kind de deken van het gezicht van haar dochter te verwijderen, die gelukkig geen schade had opgelopen. Als Janine niet naar de signalen van haar kat had geluisterd, zou ze haar dochter misschien niet hebben kunnen redden. Herbie is echt een kleine held!

Tags: DierenKattenVerhalen
Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt