Met deze oeroude Chinese methode daalt je bloeddruk binnen 5 minuten zonder medicijnen - BekijkDezeVideo.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
Met deze oeroude Chinese methode daalt…
Volgens de dierenriem zijn de Ram, de Kreeft en vooral de Leeuw de ideale echtgenotes: wie ze vindt, moet ze in ere houden Waarom angstige vrouwen heel vaak ook de STERKSTE vrouwen zijn

Met deze oeroude Chinese methode daalt je bloeddruk binnen 5 minuten zonder medicijnen

Door Skip Tromp de Haas
12.314
Advertisement

Bloeddruk varieert afhankelijk van leeftijd en geslacht, maar voor volwassenen is deze ideaal als de bovendruk (of systolische druk) zich tussen de 115 en 120 mmHg bevindt en de onderdruk (diastolische druk) tussen de 70 en 75 mmHg. Wanneer de bloeddruk te hoog is spreekt men van zogenaamde hypertensie. Dit kan zich vaak ook zonder symptomen voordoen. In andere gevallen zijn er klachten als hartkloppingen, kortademigheid en hoofdpijn en is er een persoonlijk behandelplan met medicijnen nodig om ervoor te zorgen dat de bloeddruk weer normaal wordt.

Volgens de traditionele Chinese geneeswijze bestaan er energetische verbindingskanalen tussen de verschillende lichaamsdelen, waarlangs het mogelijk is vele aandoeningen te verhelpen, ook zonder producten met chemische stoffen.

Met deze procedure, die als een van de effectiefste wordt beschouwd, kan bijvoorbeeld de bloeddruk worden verlaagd binnen enkele minuten en komt iemand er weer helemaal boven op. Op verschillende plekken iets doen vormt de basis van deze techniek en de volgorde is: als eerste laat je je vingertoppen glijden over een denkbeeldige lijn die loopt van de onderkant van je oorlel tot je sleutelbeen (punt 1 en 2 op het plaatje). Deze beweging moet minstens 10 keer worden herhaald voor elke kant van je gezicht.

In een tweede oefening masseer je met cirkelvormige bewegingen, met je vingertoppen het gebied net voor je oorlellen in de richting van je neus. Terwijl je ongeveer een minuut lang je vingers laat bewegen moet je ook een lichte druk uitoefenen.

De beschreven methodes moeten niet als eindoplossing worden gezien of als vervanging van eventuele doktersvoorschriften. Het is dus altijd goed om je eerst tot je specialist te wenden voor een behandeling op maat. Deze technieken kunnen nagenoeg geen kwaad dus kunnen zij worden getest en uitgeprobeerd door iedereen zonder bijzondere voorzorgsmaatregelen. Als je je lichaam in goede conditie wilt houden dan is het verstandig om hierbij ook gezond te eten, regelmatig te sporten en niet te overdrijven met de hoeveelheid zout, suiker, alcohol die je binnenkrijgt en het roken te beperken. 

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt