Honing en kaneel: alle voordelen van een perfecte combinatie voor ons welzijn - BekijkDezeVideo.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
Honing en kaneel: alle voordelen van…
Ze redden een hond in een bevroren rivier en brengen hem naar een opvang zonder te merken dat het een wolf is Ze geeft haar 2-jarige dochter een smartphone om mee te spelen en ze koopt per ongeluk een stoel van $500

Honing en kaneel: alle voordelen van een perfecte combinatie voor ons welzijn

3.936
Advertisement

De natuur kan ons vaak helpen om kleine of grote dagelijkse ongemakken te verlichten. Hoewel problemen soms eigenschappen kunnen aannemen die een medische ingreep noodzakelijk maken, om er op korte termijn voordelen van te krijgen en niet noodzakelijk medicijnen te gebruiken, kunnen groene producten en combinaties heel nuttig zijn.

Een voorbeeld is de mix van de twee producten waar we het over hebben: een weinig bekend recept, maar dat echt kan helpen. Laten we eens kijken wat het is.

De twee hoofdrolspelers van de combinatie zijn honing en kaneel. De nectar van bijen, een gezond product bij uitstek, brengt voordelen met zich mee die altijd al bekend zijn geweest, vooral met betrekking tot de luchtwegen en energie. Aan de andere kant is kaneel, een kruid van oosterse oorsprong, een ander geschenk van de natuur met vele eigenschappen. Wat gebeurt er als we ze samen combineren? Hier zijn de verschillende aandoeningen waarbij ze nuttig kunnen zijn.

foto: Pixabay

1. Hartaandoeningen: door elke dag een theelepel honing en een halve theelepel kaneel te mengen, kunnen we de gezondheid van ons hart versterken, hartaanvallen voorkomen en cholesterol verlagen.

2. Artritis: ook voor degenen die aan deze aandoening lijden, kan een drankje dat wordt verkregen door twee eetlepels honing en een eetlepel kaneel in een kopje warm water te mengen, een wondermiddel zijn als je het twee maal per dag drinkt.

3. Blaasontsteking: de vervelende ongemakken aan de urinewegen kunnen worden verlicht met behulp van onze twee natuurlijke bondgenoten, door twee eetlepels kaneel en één eetlepel honing in warm water te mengen.

4. Verkoudheid: de eigenschappen van honing zijn bij velen al langer bekend. Als we kaneel toevoegen aan de gouden nectar, zullen we de gunstige effecten ervan versterken voor ziekten die de luchtwegen aantasten, vooral in de koudere seizoenen of wanneer frequente temperatuursveranderingen optreden.

Zoals eerder gezegd, is het voor alle ziekten die we hebben vermeld en voordat je deze producten gebruikt, altijd goed om een ​​medisch advies te vragen, ook met betrekking tot allergieën of intoleranties. Als het advies positief is, waarom zou je dan geen natuurlijke remedie proberen voor wat extra welzijn? Honing en kaneel is echt een perfecte mix!

Advertisement

Laat een opmerking achter!

x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt