Twee beste vrienden hebben dezelfde vrouw: ze zijn gelukkig en willen zelfs samen kinderen krijgen - BekijkDezeVideo.nl
x
Twee beste vrienden hebben dezelfde…
Een leraar wint $1 miljoen voor zijn werk met arme leerlingen: hij deelt het met zijn medefinalisten 18 moeders van over de hele wereld bewijzen dat moederinstinct een niet te stoppen kracht is

Twee beste vrienden hebben dezelfde vrouw: ze zijn gelukkig en willen zelfs samen kinderen krijgen

07 Januari 2021 • Door Janine
5.293
Advertisement

Tegenwoordig is bijna niemand verontwaardigd over de zogenaamde "open relaties", en zelfs de meest traditionalisten gaan zelfs zo ver dat ze dergelijke gewoonten rechtvaardigen met indirecte uitspraken als: "iedereen moet doen wat hij wil". Er blijven echter enkele bijzondere situaties bestaan ​​waarin zelfs de meeste libertijnen hun neus op zouden halen. De hoofdrolspelers van dit verhaal heten Dino De Souza en Saulo Gomes, twee goede vrienden die hebben besloten alles in het leven te delen... zelfs een vrouw. De twee werden in feite, zonder het gepland te hebben, verliefd op hetzelfde meisje, Olga, en in plaats van een jarenlange vriendschap te verpesten, besloten ze met deze nieuwe realiteit te leven. De drie lijken erg gelukkig met deze keuze en zijn nu zelfs van plan om samen kinderen te krijgen.

via: Dailymail

Voor Dino en Saulo komt vriendschap op de eerste plaats, maar geen van beiden heeft ooit een sentimentele relatie met een vrouw willen opgeven. Maar het lot, of de kans, wilde dat ze allebei verliefd werden op hetzelfde meisje, Olga. Niemand had van tevoren voorspeld dat de relatie zou uitgroeien tot drie mensen en bovenal geloofde niemand dat het echt zou kunnen werken. Volgens hen was de grootste moeilijkheid echter niet zozeer het omgaan met de relatie onderling, als wel om vrienden en familieleden te laten begrijpen wat er aan de hand was.

Zoals je je kunt voorstellen, is het idee niet bepaald gemakkelijk te verteren, vooral omdat de eerste indrukken van dit bijzondere drietal bijna altijd negatief zijn. Alle drie bevestigen echter dat na de eerste negatieve indrukken de mensen die ze ontmoeten en die hun verhaal leren kennen, vrijwel onmiddellijk van gedachten veranderen.

Advertisement

Elk van hen heeft een andere persoonlijkheid, die naar voren komt en elementen toevoegt die rijk zijn aan nieuwheid en positiviteit in de relatie. De problemen die ze tegenkomen, zijn de problemen die alle liefdesrelaties gemeen hebben, met het verschil dat ze er, omdat ze met z’n drieën zijn, op een meer open en "andere" manier over kunnen praten. Zeker is dat zowel Dino als Saul willen dat Olga de moeder van hun kinderen wordt.

Afgezien van de onvermijdelijke vooroordelen en twijfels over de werkelijke duur van een relatie met z’n drieën, zijn we ervan overtuigd dat het enige echt belangrijke in het leven gelukkig zijn is. Als Olga, Dino en Saulo hun geluk hebben bereikt, wie zijn wij dan om hen te beoordelen?

Laat ons weten wat je ervan vindt in de comments!

Tags: AbsurdVerhalenLiefde
Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt