De meest jaloerse vrouw in Engeland koopt drie Xboxen voor haar man om te voorkomen dat hij het huis verlaat: "Zo heeft hij minder afleiding" - BekijkDezeVideo.nl
x
De meest jaloerse vrouw in Engeland…
3-jarig jongetje slaagt erin om zijn vader te redden van een diabetisch coma door hem een ​​bekertje yoghurt te laten eten Een arme oma met gezondheidsproblemen vraagt ​​hulp om voor haar 7 kleinkinderen te zorgen: ze heeft niets te eten

De meest jaloerse vrouw in Engeland koopt drie Xboxen voor haar man om te voorkomen dat hij het huis verlaat: "Zo heeft hij minder afleiding"

27 Maart 2021 • Door Janine
14.867
Advertisement

Ken je dat, wanneer een relatie eindigt door extreme bezitterigheid en jaloezie van de kant van de partner? Welnu, een Engelse vrouw genaamd Debbi Wood maakte van jaloezie haar handelsmerk en slaagde erin om zichzelf "de meest jaloerse vrouw van Groot-Brittannië" te laten noemen. Maar op een volkomen onverwachte manier laat haar man Steve haar niet in de steek, hoewel de vrouw publiekelijk heeft toegegeven de meest uiteenlopende oplossingen te hebben aangenomen om te voorkomen dat Steve naar andere vrouwen kijkt of zelfs maar aan hen denkt. Zo kocht Debbi drie consoles van de nieuwste generatie om haar man te laten focussen op videogames: op deze manier komt hij de deur niet meer uit en heeft hij minder afleiding. Het lijkt een situatie die de limiet van het pathologische heeft overschreden en misschien is dat ook zo.

via: Dailymail
foto: Facebook

Jaloezie kan iedereen treffen en kan, afhankelijk van het temperament, bij sommige mensen meer uitgesproken zijn. Debbi Wood maakt echter deel uit van een geïsoleerde categorie mensen die de controle over hun leven volledig hebben verloren. De 43-jarige uit Leicester, die overduidelijk lijdt aan obesitas - problemen die helaas haar zelfrespect ernstig ondermijnt - is getrouwd met Steve, een man die ze “nauwelijks laat ademhalen”. De vrouw is geobsedeerd door het feit dat haar man haar ontrouw zou kunnen zijn, ook al heeft ze geen concrete aanwijzingen. Hoewel het slechts een waarschijnlijkheid is, is het in haar gedachten duidelijk meer. Haar jaloezie is zo groot dat ze er zelfs voor betaalde om Steve periodiek aan waarheidstests te onderwerpen.

Onnodig te zeggen dat Debbi na die beloften Steve's mobiele telefoon controleert, evenals de inbox van zijn e-mail, en zijn bankafschriften. Alsof dat nog niet genoeg is, verbiedt de vrouw haar man ook om naar bepaalde televisieseries te kijken met sterren en modellen die hij misschien leuk vindt. Blijkbaar heeft Debbi dus ook de volledige controle over de afstandsbediening. Geen wonder dat ze drie verschillende consoles kocht om haar man te laten genieten van videogames en... altijd thuis te blijven! Op die manier denkt ze dat ze de bewegingen van haar man beter kan controleren. De twee beweren dat ze elke dag meer dan een halve dag videogames spelen.

Debbi gaf toe dat ze zich schaamt om uit te gaan, omdat ze bang is dat mensen haar beledigen vanwege haar obesitas. Tegelijkertijd is ze blij met de 1500 pond die de staat haar elke maand betaalt als subsidie ​​voor haar motorische handicap.

Advertisement

Debbi Wood is niet alleen jaloers, ze lijdt aan het Othello-syndroom, een jaloezie die tot uiting komt in waanvoorstellingen in haar extreme overtuiging dat haar man Steve haar ontrouw is (hoewel er geen bewijs voor is).

We hopen dat Debbi in staat zal zijn om de teugels van haar leven weer in handen te nemen en van al haar problemen af ​​komt.

Tags: AbsurdVerhalenLiefde
Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt