Deze vrouw is de moeder van acht dochters en de grootmoeder van 90 kleinkinderen: in haar familie zijn er 6 generaties - BekijkDezeVideo.nl
x
Deze vrouw is de moeder van acht dochters…
Vrouw onthult het geheim van een duurzame en gelukkige relatie: Brandweerman helpt een vrouw bevallen in moeilijkheden en adopteert het meisje: “Ik had altijd al een dochter gewild”

Deze vrouw is de moeder van acht dochters en de grootmoeder van 90 kleinkinderen: in haar familie zijn er 6 generaties

20 Juni 2021 • Door Janine
63.436
Advertisement

Een gezin stichten is een van de grootste wensen die een mens kan vervullen als je omringd wilt zijn door kinderen, kleinkinderen en heel veel familieleden. Het is echter één iets om alleen een gezin te stichten, iets anders is om in een zeer uitgebreide familie te leven met praktisch recordaantallen. Bedenk dat er in Schotland een vrouw is van bijna 86 jaar, Mary Marshall genaamd, die betovergrootmoeder is geworden; ze heeft acht dochters en ongeveer 90 kleinkinderen en achterkleinkinderen!

via: AOL
foto: SWNS/YouTube

Hoe is dit allemaal mogelijk? Heel simpel eigenlijk; Mary werd geboren in 1935, vier jaar voor het uitbreken van de Tweede Wereldoorlog, en bracht in haar leven acht dochters ter wereld; de meesten van hen baarden hun eerstgeborenen op ongeveer 18-jarige leeftijd, waarmee ze een van de grootste families in Schotland werden.

Om een ​​voorbeeld te geven: Mary's oudste dochter, de 68-jarige Rose Thorburn, heeft vier kinderen, waaronder Chyrel Borthwick die momenteel 50 jaar is en moeder van drie; Chyrel beviel in 1986 van Carrie Dow, die op haar beurt vier kinderen heeft.

foto: SWNS/YouTube

Met de geboorte van de kleine Nyla van een paar weken oud (ze werd geboren op 25 mei 2021 en is de dochter van Toni-Leigh, Mary's jongste), is mevrouw Marshall de eerste bet-over-overgrootmoeder van heel Schotland geworden, moeder van acht dochters en oma van bijna 90 kleinkinderen: "Ik ben een gelukkige vrouw om eerlijk te zijn. Het is geweldig om zo'n grote familie te hebben, er is altijd wel iemand die bij je op zoek komt. Ik ben ongelooflijk blij!"

Het mooie is dat deze recordbrekende familie allemaal ongeveer 10-15 minuten van elkaar in de buurt van de stad Edinburgh woont, dus het hebben van zeer grote en lawaaierige familiebijeenkomsten is aan de orde van de dag!

Advertisement
foto: SWNS/YouTube

Nu Mary Marshall ongeveer 90 familieleden heeft, waaronder kleinkinderen en achterkleinkinderen, kan ze echt trots zijn op wat ze samen met haar man heeft weten te realiseren: acht dochters ter wereld brengen die haar de vreugde hebben gegeven om niet alleen een grootmoeder, maar de enige betovergrootmoeder van Schotland te worden, wat geen kleinigheid is.

Een oma die, althans voorlopig, is binnengekomen in het boek van absolute records; het runnen van zo'n uitgebreide familie zal zeker niet gemakkelijk zijn; hoe doet deze oma dat, wanneer ze verjaardags- en kerstcadeautjes wil geven aan al haar kleinkinderen?

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt