97-jarige oma verslaat kanker en gaat naar bruiloft van kleinzoon: “Ik moest erbij zijn” - BekijkDezeVideo.nl
x
97-jarige oma verslaat kanker en gaat…
Politieagent houdt bestuurder aan voor te hard rijden, maar ontdekt later dat hij hulp zocht voor zijn zieke vrouw Een bruid vraagt ​​de vader van het meisje dat haar organen schonk om haar naar het altaar te begeleiden

97-jarige oma verslaat kanker en gaat naar bruiloft van kleinzoon: “Ik moest erbij zijn”

25 Oktober 2021 • Door Janine
2.687
Advertisement

Als het gaat om het gelukkig maken van de kleinkinderen, laat een grootmoeder zich zeker niet ontmoedigen door moeilijkheden. Tennie Burkett Ivy, een 97-jarige oma uit Houston, Texas (VS), had zichzelf en haar vier kleinkinderen een belofte gedaan: zolang ze leefde, zou ze er alles aan doen om aanwezig te zijn bij hun bruiloften. Een grootmoeder kan niet wachten om haar kleinkinderen te zien trouwen en deel te nemen aan een van de gelukkigste dagen van hun leven. Niet alleen de Covid-19-pandemie gooide roet in het eten voor Tennie, maar ook een diagnose van borstkanker die op haar leeftijd iedereen zou hebben ontmoedigd. Tennie hield echter stand en onderging allerlei behandelingen, ervan overtuigd dat ze moest herstellen om de bruiloft van haar jongste kleinzoon bij te wonen.

Tennie Burkett Ivy always fights for what she wants!

Pubblicato da InspireMore su Mercoledì 20 ottobre 2021

De waarheid is dat de Covid-19-pandemie "op het juiste moment" is gekomen voor Tennie, de lieve 97-jarige oma die de bruiloft van haar kleinzoon voor geen geld zou willen missen. In november 2020 had de oude vrouw het slechte nieuws gekregen: borstkanker waarvoor ze chemotherapie, radiotherapie en cosmetische chirurgie zou moeten volgen. Niets van dit alles maakte haar bang, want Tennie wist dat ze naar het huwelijk van haar kleinzoon zou gaan, die het juist vanwege de pandemie moest uitstellen. Dus Tennie had alle tijd om te genezen en weer in vorm te komen!

De oude vrouw deed er alles aan om, met de hulp van artsen en specialisten, op tijd voor de bruiloft te genezen. “Ik moest naar die bruiloft,” legde de oma uit, “ik ben naar de bruiloften van alle drie mijn kleinkinderen geweest, in Greenville, in South Carolina, en ik vertelde iedereen dat ik ook voor deze bruiloft moest genezen. Ik ben nooit ziek geweest. Ik heb nog nooit problemen gehad”, concludeerde ze haar verhaal.

Advertisement

Bij dat feest moest ze gewoon aanwezig zijn: samen met haar kleinzoon danste ze op de muziek van een van haar favoriete liedjes en liet ze iedereen zien dat er dankzij haar vasthoudendheid en vastberadenheid dingen zijn die zeker de moeite waard zijn om voor te vechten. Nu is Tennie genezen van kanker en is ze een inspiratiebron geworden voor al die ouderen die niet geloven dat ze kunnen blijven vechten.

Complimenten aan deze grootmoeder die geen obstakels kent!

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt