Ophef onder haar fans: “mijn zoon krijgt de hele maand kerstcadeautjes"

Janine image
door Janine

18 December 2023

Ophef onder haar fans: “mijn zoon krijgt de hele maand kerstcadeautjes"
Advertisement

Kerstmis zijn dagen van feest en collectieve vreugde, ongeacht de religie waarin men gelooft: het heeft ook een diepgaande familiale betekenis gekregen. Niet alleen een religieuze gebeurtenis dus, maar een kans om als hele familie te beleven en vooral om aan de kinderen te wijden.

Voor hen komt de Kerstman met Kerstmis, klaar om hen te overladen met cadeautjes, als ze zich dat jaar goed hebben gedragen natuurlijk. Amy Duggar, een bekende beroemdheid, liet echter al haar fans sprakeloos achter toen ze onthulde dat ze haar enige kind heel graag wilde overladen met cadeautjes…

Advertisement

Amy Duggar en haar idee voor deze kerst

Amy Duggar en haar idee voor deze kerst

@amyrachelleking/Instagram

Amy Duggar is een veelzijdige vrouw met veel talenten: ze werd beroemd nadat ze meedeed aan een tv-programma waarin ze de waarheid vertelde over haar controversiële familie, maar ze is ook ondernemer, deskundig fotograaf en een tijdje was ze zangeres.

De 37-jarige was het onderwerp van een mediaschandaal toen ze enkele van de “gewoonten” van haar familie onthulde in TLC’s 19 Kids and Counting. Het blijkt dat zij de dochter is van Jim Bob en Michelle Duggar die met hun 19 kinderen een hele kleine gemeenschap zouden hebben gesticht. Het is nog steeds niet zeker of de vrouw deel uitmaakt van deze 19 jongens/meisjes, maar ze is meerdere keren op tv verschenen en vertelt de donkerste geheimen over die personen.

Hoe dan ook zijn er sinds die gebeurtenissen enkele jaren verstreken en inmiddels is de vrouw gelukkig getrouwd met Dillon King met wie ze een zoon kreeg: Dexton. De kleine jongen - 3 jaar oud - kan rekenen op een welgestelde familie die van plan is hem met goedheid te "overladen" en met Kerstmis zal het stel dat bijna letterlijk doen: Amy verklaarde dat haar zoon niet alleen een of twee geschenken zal ontvangen, maar één voor elke dag van de maand. En dit zorgde voor opschudding.

Advertisement

De reacties van haar fans op haar uitspraak

De reacties van haar fans op haar uitspraak

@amyrachelleking/Instagram

De moeder heeft honderdduizenden volgers en op een van haar sociale netwerken zou ze “de post van de onenigheid” hebben gepubliceerd waarin ze het bovenstaande aankondigde. De reden? Simpel: als kleine Daxton meerdere cadeaus tegelijk krijgt, zal hij de neiging hebben om heel snel zijn interesse te verliezen en uiteindelijk van het ene speeltje naar het andere te gaan zonder er veel tijd aan te besteden.

Dus dacht Amy erover om de reeks geschenken uit te delen door ze de hele maand één per dag aan haar zoon te geven. Maar de reactie van veel gebruikers was verre van positief op dat idee: “ik hoop dat je kind zal kunnen begrijpen dat het niet het aantal ontvangen cadeaus is dat aantoont hoeveel liefde er voor hem wordt gevoeld", schreef iemand: “als je hebt gemerkt dat te veel cadeaus op de een of andere manier niet positief voor hem zijn, geef hem dan gewoon minder!", riep iemand anders uit.

Kortom, iedereen was het eens, en maakte zich ook een beetje zorgen, over het ouderlijke gedrag van de vrouw die altijd al bekend stond als extravagant en zeer extravert. Wat vind je van dit verhaal?

Advertisement