De schoondochter onthult dat ze zwanger is aan haar schoonmoeder: de reactie van de vrouw moet je gezien hebben

Janine image
door Janine

03 April 2024

De schoondochter onthult dat ze zwanger is aan haar schoonmoeder: de reactie van de vrouw moet je gezien hebben
Advertisement

Wanneer je besluit om je gezin uit te breiden, om een nieuw leven op de wereld te zetten, komt er onvermijdelijk een moment waarop je je dierbaren het blijde nieuws gaat vertellen. Meestal zeggen we het als we al in verwachting zijn, en het vertellen van zulk belangrijk, emotioneel nieuws is altijd een “speciale” gebeurtenis.

In feite reageert niet iedereen op dezelfde manier op een verandering van een dergelijke omvang, op de komst van een wezen dat volledig naar het beeld en de gelijkenis van zijn ouders is gemaakt, dus worden de meest uiteenlopende strategieën bedacht om het belangrijke nieuws bekend te maken. Een toekomstige kersverse moeder besloot de momenten te filmen waarop ze haar schoonmoeder vertelde dat ze zwanger was: de reactie van de vrouw was uniek!

Advertisement

"Een geschenk van vreugde"

"Een geschenk van vreugde"

@_jahfitness _jahfitness/Instagram

Het is duidelijk dat hoe dichter je bij de persoon staat aan wie je de aanstaande komst van een kind wilt onthullen, hoe enthousiaster de reactie is die je kunt verwachten.

In dit verhaal wist de man al van de zwangerschap van zijn vrouw: hij moest alleen zijn moeder nog inlichten. De vrouw in kwestie staat echter bekend als uitbundig, met een sterk en vrolijk karakter. Laten we zeggen dat haar reactie voldeed aan de verwachtingen van de aanstaande jonge moeder.

Daarom besloot ze haar te filmen met haar mobiele telefoon terwijl ze haar een klein, veelzeggend cadeau gaf. In het pakje, dat mooi was ingepakt, had de jonge vrouw besloten een voorwerp te verstoppen dat binnen enkele ogenblikken onmiskenbaar zou hebben overgebracht wat er te zeggen viel. Laten we eens kijken wat er precies gebeurde toen de schoonmoeder het pakje opende.

Advertisement

De video van de onbetaalbare reactie van de schoonmoeder

Een klein cadeautasje waar een rood vloeipapiertje uitsteekt. De vrouw, zo zien we in het filmpje, blijft praten met de jonge vrouw als ze het gaat uitpakken, ze is al vrolijk en weet niet goed wat haar te wachten staat. Dan trekt ze dat rode papiertje er helemaal uit en bekijkt de onderkant van de tas: "Oh mijn God, wat is dit?!" horen we haar uitroepen.

Ze heeft het allemaal al door, dat is duidelijk: ze wisselt abrupt van kamer, dus via de keuken waar zij en het echtpaar stonden, om even te “schuilen” in de woonkamer. Aanvankelijk is haar toon laag en kalm, maar uiteindelijk kan ze zich niet langer inhouden en krijgt haar euforie de overhand: "Wat is dit in vredesnaam? Wat is dit!”, blijft de vrouw herhalen in een crescendo van hysterisch geschreeuw.

"Nee, nee, nee, wacht even!" gaat de schoonmoeder verder, steeds meer opgewonden, en dan haalt ze eindelijk het voorwerp uit de tas dat al die opwinding heeft veroorzaakt: het is een zwangerschapstest. De vrouw begint in haar tas te rommelen en zoekt zenuwachtig naar haar bril, en ze vindt hem.

Zodra ze hem opzet, vult een kreet van pure vreugde de kamer: de test is positief, de jonge vrouw is onmiskenbaar zwanger! Op de achtergrond is het gelach van haar schoondochter nauwelijks hoorbaar: ze begint te gillen, het zijn kreten van blijdschap! Uiteindelijk omhelst ze het meisje in een onbedwingbaar enthousiasme: ze kan niet gelukkiger zijn. De video eindigt met de schoonmoeder die nog steeds in vervoering is: heb je ooit een mooiere reactie gezien dan deze?

Advertisement