Ze maakt 4 kussenslopen aan elkaar vast en doet er kussens in: binnen enkele minuten heb je een zacht en comfortabel accessoire voor in huis! - BekijkDezeVideo.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
Ze maakt 4 kussenslopen aan elkaar vast…
De biljartkoning laat een aantal van zijn moeilijkste shots zien. Maak je klaar om versteld te staan! Calming jar: met een klein beetje hulp van je ouders kun je deze kalmerende pot in een handomdraai maken!

Ze maakt 4 kussenslopen aan elkaar vast en doet er kussens in: binnen enkele minuten heb je een zacht en comfortabel accessoire voor in huis!

Door Sarah Nichele
9.186
Advertisement

Een kussen is iets waar je maar moeilijk afstand van kunt doen als je eenmaal het perfecte kussen hebt gevonden. Dan zijn er ook nog kussens die afgedankt zijn en ergens in een hoekje in je huis slingeren. Voor deze kussen hebben we het ideale doe-het-zelf project. Met behulp van een aantal kussenslopen en de kussen maak je binnen enkele minuten een aangenaam kussenbed waar je heerlijk op kunt zitten of liggen. Ook ideaal voor huisdieren!

Advertisement

Laat een opmerking achter!

x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt