Ze zijn al een uur aan het varen om deze koe te redden na een overstroming: als ze de oever bereikt zal dit je niet ongeroerd laten! - BekijkDezeVideo.nl
x
Ze zijn al een uur aan het varen om…
Ze draagt wollen wanten om ijs te maken. De reden? Probeer het zelf om dat uit te vinden! Hij ziet zijn broertje voor de eerste keer: wat volgt is één van de meest tedere knuffels ooit!

Ze zijn al een uur aan het varen om deze koe te redden na een overstroming: als ze de oever bereikt zal dit je niet ongeroerd laten!

19 Juni 2017 • Door Sarah Nichele
12.984
Advertisement

Na een overstroming moesten deze mannen uit Texas besloten deze man per boot de boel te gaan verkennen. Onderweg zagen ze een koe in het water: ze wisten niet hoe lang het dier al in het water lag, maar het was duidelijk dat het dier het niet lang meer vol zou houden. Ze naderen het dier en houden haar hoofd een uur lang boven water voordat ze eindelijk de oever weten te bereiken. Het arme dier was zo uitgeput dat ze amper op haar poten kon staan, maar na wat aanmoediging van de mannen, maakt ze uiteindelijk een sprint in de richting van veiligheid en vrijheid!    

Advertisement

Laat een opmerking achter!

x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt