Het baby-olifantje raakt de vrouw, maar zijn volgende zet zorgt ervoor dat de video viraal gaat - BekijkDezeVideo.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
Het baby-olifantje raakt de vrouw, maar…
20 ideeën voor achtergronden voor de PC die zo origineel zijn dat je er meteen een aantal van zult kopiëren 24 foto's die ontroerende verhalen vertellen

Het baby-olifantje raakt de vrouw, maar zijn volgende zet zorgt ervoor dat de video viraal gaat

16.288
Advertisement

Heb je ooit iets meegemaakt dat zo opwindend is dat je niet kunt wachten om het op het web te uploaden om het aan al je vrienden te laten zien en dezelfde ervaring met hen te delen? Dit gebeurde Hannah Frenchick, die op haar YouTube-profiel een heel leuk filmpje heeft gedeeld in de olifantenopvang van Patara, in Chiang Mai in Thailand. De vrouw bevond zich in nauw contact met een olifantenwelp die niet aarzelde om haar genegenheid te tonen ... Op haar eigen manier!

Het welpje komt dichterbij op zoek naar een knuffel... Maar zelfs de medewerker van de opvang zelf (links) verwachtte niet zo veel enthousiasme van het dier!

Het olifantje, nadat het begrepen had dat de toerist het aandacht wilde geven, buigt zijn poten en laat zich aaien alsof het een hond is! Bovendien lijkt het er geen genoeg van te kunnen krijgen: de video gaat nog een paar minuten door op het ritme van de olifant die op het punt staat op te staan van de grond, en van het lichaam van de vrouw, en zich dan met nog meer nadruk dan voorheen laat zakken.

De toerist heeft veel meer gekregen dan ze gedacht had toen ze de opvang bezocht: gelukkig voor haar wilde het olifantje die dag veel aandacht en zij was klaar om het te geven, zich geen zorgen makend om de regen en de modder!

Zou jij zo'n ervaring mee willen maken? We wisten dat olifanten extreem empathische dieren waren, maar dat ze ook zo lief waren, is helemaal nieuw voor ons!

Advertisement

Laat een opmerking achter!

x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt