x
Van anonieme shirts tot modieuze tops:…
De kracht van make-up: een make-up artist helpt vrouwen met esthetische problemen... met een verbluffend resultaat Gebruik je alleen folie om voedsel in te pakken? Hier zijn nog eens 12 volledig onverwachte toepassingen

Van anonieme shirts tot modieuze tops: fantastische ideeën om je garderobe nieuw leven in te blazen

05 Juli 2018 • Door Janine
1.857
Advertisement

Bruna Ketlin werkt van maandag tot vrijdag als lerares op een lagere school in Brazilië, maar in de weekends wijdt ze zich aan een passie die ze heeft ontwikkeld sinds ze een kind was en dat leidde haar al snel tot een groot aantal followers op Instagram: een aantal gewone t-shirts veranderen om ze nieuw leven te geven en om te toveren in shirts die modieuzer, jeugdiger, meer stylish zijn! Haar adviezen zijn erg populair en ze zijn zo eenvoudig in de praktijk te brengen dat je zeker ook enkele interessante tips zult vinden voor de t-shirts die je in de kast hebt liggen!


"Mijn truc? Anderen niet kopiëren, maar je door je creativiteit laten leiden!".

"Ik ben dit avontuur begonnen als Instablogger in augustus 2017 met de bedoeling mensen te leren nieuw leven te geven aan kleding, iets dat ik heb gedaan sinds ik een kind was, toen ik met poppen speelde ", legt Bruna uit.

En dit is hoe, dankzij een originele mix van fantasie en eenvoud, Bruna erin slaagt de wereld prachtige creaties te laten zien en tegelijkertijd veel sympathie opwekt!

Advertisement

Hier zijn enkele van haar meest populaire en originele creaties! Van een anoniem shirt tot een mouwloze top.

Een bloemenprint voor een perfecte elastische top voor de zomer!

Kijk goed hoe dit shirt is gemaakt voordat Bruna het heeft aangepast en het uiteindelijke effect dat ze in een paar stappen heeft bereikt...

Advertisement

En we besluiten met wat echt een klein meesterwerk van creativiteit is: zo verander je een grijs overhemd in iets heel leuks om te dragen!

Mis haar creaties niet: Instagram

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt