Er komt een oproep op het mooiste moment van de wedstrijd: de reactie van de Kroatische brandweerlieden is de hele wereld overgegaan - BekijkDezeVideo.nl
x
Er komt een oproep op het mooiste moment…
Waarom het hebben van een Boogschutter als beste vriend het grootste geluk is dat je kan overkomen Combineer 3 IKEA-boekenkasten... en je hebt een ruim en goedkoop bureau!

Er komt een oproep op het mooiste moment van de wedstrijd: de reactie van de Kroatische brandweerlieden is de hele wereld overgegaan

15 Juli 2018 • Door Janine
4.230
Advertisement

Wie van voetbal houdt, mag de wedstrijd van zijn club voor geen goud missen. Wanneer de nationale ploeg speelt, is het de moeite waard de tijd te nemen om naar de match te kijken.

Zelfs Kroatische brandweerlieden die dienst hadden hebben de wedtrijd gevolgd die Kroatië naar de halve finale zou hebben geleid: maar juist tijdens de beslissende actie gaat het alarm voor noodgevallen af. De reactie van de brandweerlieden? Die mag je niet missen.


Brandweermannen van het korps in Zagreb volgen de beslissende wedstrijd voor een plaats in de halve finales: dit mag je niet missen.

Plotseling, net tijdens de actie die het Kroatische team in het voordeel had gebracht, loeit de sirene: de snelheid waarmee de brandweermannen uit hun stoel springen en zich in de brandweerwagen hijsen is indrukwekkend!

Het is typisch zo'n geval van: wanneer de plicht roept, moet je antwoorden!

Brandweerlieden weten heel goed hoe belangrijk hun vak is: niets is belangrijker dan hulp bieden, uiteraard ook niet de belangrijke wedstrijd die ze volgden.

Het moet echter gezegd worden dat, nadat het bevel was ingetrokken, enkele brandweerlieden die in de kazerne waren achterbleven, het niet nalieten om een kijkje te nemen... En zich niet inhielden toen het zeker was dat Kroatië in de halve finale zou staan!

Mis deze leuke scène niet die viral is gegaan tijdens van het WK voetbal 2018.

 

Tags: SportVoetbalKomische
Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt