Deze man is ouder dan 50, maar hij lijkt 20: dit is het dieet dat hij zegt te volgen om in vorm te blijven

Janine image
door Janine

01 December 2018

Deze man is ouder dan 50, maar hij lijkt 20: dit is het dieet dat hij zegt te volgen om in vorm te blijven
Advertisement

Geboren in 1967. Ja, je hebt het goed begrepen. Deze man, Chuando Tan genaamd, heeft de drempel van 50 jaar overschreden, hoewel je dat niet zou zeggen als je zijn identiteitskaart niet had gezien. Geboren als model, bekeerde hij zich tot de fotografie, maar wat indruk maakt op social media zijn de foto's die hij van zichzelf publiceert.

De vraag die hem vaak wordt gesteld? Het geheim van zijn jeugdige uiterlijk, uiteraard. Welnu, dit is hoe zelfs een twintiger meneer Tan zou kunnen benijden.

Advertisement

Chuando Tan is een fotograaf uit Singapore, geboren in 1967.

Advertisement

In de jaren '80 werd hij beroemd omdat hij in sommige tijdschriften poseerde en een periode popliedjes zong.

Vandaag is fotograferen zijn werk, maar het zijn de selfies waar veel over wordt gepraat.

Velen beweren dat het het feit is dat hij in Singapore woont, naast een genetische factor, waardoor hij er zo jong uit ziet.

Maar Chuando Tan onthult dat zijn dieet heel bijzonder is en dat dit waarschijnlijk de reden is wat hem helpt jong te blijven.

Chuando begint zijn dagen met 6 eieren en 2 dooiers, om cholesterol op afstand te houden; dit alles met een glas melk en soms met bosvruchten en een avocado. Dit zorgt voor de juiste hoeveelheid eiwit.

De meest voorkomende gerechten in zijn dieet zijn rijst, vis en gegrilde groenten; ijs is een van zijn zwakheden en hij neemt vaak één ijsje halverwege de ochtend. Hij drinkt geen thee of koffie en drinkt elke dag veel water; roken en sterke drank zijn uit den boze.

Advertisement

Ook lichamelijke activiteit speelt een belangrijke rol.

Chuando besteedt minstens 90 minuten per dag aan sport. Hij houdt van het zwembad, hij zwemt ongeveer een uur per dag. Slaap is erg belangrijk, daarom probeert hij elke nacht minstens 6 uur te rusten. "Geloof me, het is het waard om vroeg naar bed te gaan", zegt hij.

Maar is dat echt alles wat bijdraagt aan zijn goede uiterlijk?

Deze man leeft een leven dat zeker niet voor iedereen is weggelegd; velen zeggen dat zijn goede uiterlijk te wijten is aan het gebrek aan stress, een zekere economische zekerheid en vrije tijd die hij beschikbaar heeft voor zijn hobby's.

Misschien is het, meer dan voeding en sport, belangrijk om in het leven te doen wat je leuk vindt. Wat vind jij?

Advertisement