Een vakman creëert badkuipen met behulp van scheepstechnologie... en het resultaat is prachtig - BekijkDezeVideo.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
Een vakman creëert badkuipen met behulp…
Een doof meisje raakt onder een berg gevangen, maar een dappere husky redt haar leven

Een vakman creëert badkuipen met behulp van scheepstechnologie... en het resultaat is prachtig

Door Janine
2.539
Advertisement

Als we je zouden vragen om aan een badkuip te denken, zou je denken aan wat we meestal in woonbladen zien staan en in onze badkamers, wit van kleur en gemaakt van keramiek, of hooguit metaal of hars. Waarschijnlijk zou bijna niemand denken aan een houten kuip, een materiaal dat we zelden gebruiken in een vochtige omgeving. Maar Nathie Katzoff van NKwoodworking denkt daar anders over.

Deze getalenteerde vakman uit Seattle heeft in feite lange tijd op het gebied van scheepsbouw gewerkt en is daarom gewend om hout te combineren met de aquatische omgeving; en vanuit die werkervaring ontstaan zijn prachtige badkuipen, uniek in zijn soort.

Door alleen massief hout van hoge kwaliteit te gebruiken en te profiteren van alle kennis die is opgedaan in de scheepsbouw, slaagt Nathie Katzoff er in om deze meubelstukken te verkrijgen die schoonheid combineren met functionaliteit. Hun charme ligt in een combinatie tussen het oude en het moderne, omdat ze een traditioneel materiaal gebruiken dat volgens geavanceerde technieken is bewerkt.

Deze badkuipen zijn ontworpen om lang mee te gaan ondanks het gebruik, net zoals de romp van een schip is ontworpen om bestand te zijn tegen weer en zeewater.

Advertisement

Het begon allemaal dankzij het aandringen van een vriend die, in de wetenschap dat hij met hout kon werken, hem vroeg om een trap te maken. Het resultaat was zo mooi dat andere mensen hem om meubels vroegen, totdat zijn liefde voor hout en water leidde tot de realisatie van badkuipen.

Nu heeft Nathie Katzoff zijn maritieme baan verlaten en werkt fulltime bij zijn bedrijf, NKwoodworking, dat houten meubels produceert. Het zijn geen eenvoudige kuipen, maar echte kunstwerken die een badkamer in een omgeving van unieke charme weten te veranderen.

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt