Amazon verkoopt een speciale lade om producten van Tupperware op te bergen - BekijkDezeVideo.nl
x
Amazon verkoopt een speciale lade om…
10 duidelijke signalen waardoor je weet dat je in een relatie zit die niet goed voor je is Een man reist 2.400 km om zijn vriendin te verrassen, maar vindt haar in de armen van een ander

Amazon verkoopt een speciale lade om producten van Tupperware op te bergen

31 Juli 2019 • Door Janine
1.765
Advertisement

Plastic bakjes voor voedingsmiddelen zijn een onmisbaar hulpmiddel geworden in alle keukens. Handig voor het bewaren van voedsel, transport naar het werk, op reis of gewoon om de koelkast beter te organiseren. Na verloop van tijd dreigen de kleine, middelgrote en grote Tupperware bakjes zich echter op te hopen en creëren wanorde in kasten en op planken. In dit opzicht lanceert Amazon een nieuwe lade die is ontworpen om orde in de chaos te scheppen.

via: Amazon
foto: Amazon

In detail is dit een ruimtebesparend onderdeel, met een elegant en modern ontwerp, dat in de keukenkasten kan worden gemonteerd om het gemakkelijker te maken om de bakjes te rangschikken. De bijzonderheid van het idee ligt in het feit dat het oppervlak bestaat uit gaten waarin metalen haakjes en roosters zijn ingebracht, waardoor compartimenten van verschillende vormen en maten worden gecreëerd.

De afmetingen zijn niet groot, maar de interne ruimte van de lade kan worden aangepast aan de behoeften, waardoor plaats ontstaat voor deksels en Tupperware bakjes van elke grootte. Met dit systeem voorkom je dat ze constant ergens rondslingeren of in meubels blijven waar ze, zodra de deuren worden geopend, uit vallen.

foto: Amazon

Het grote gemak is ook dat je ze allemaal bij de hand hebt, ze op dezelfde plaats worden bewaard in een lade die is uitgerust met een "soft-close" sluitsysteem, waardoor het schuifmechanisme vloeiend, soepel en geruisloos is.

Korte tijd na de lancering op de markt is deze geniale lade al door veel mensen gekocht, die eindelijk blij zijn dat ze een probleem, misschien niet dramatisch, maar zeker vervelend, hebben opgelost. Amazon zelf heeft talloze recensies ontvangen, met positieve beoordelingen op het gebied van functionaliteit, mooiheid en kwaliteit. In verschillende omstandigheden vullen mensen hun huis meestal met voorwerpen en accessoires die ze uiteindelijk niet gebruiken. Deze keer is dat anders, omdat dit innovatieve organisatiesysteem is gemaakt om in het dagelijks leven te worden gebruikt en op een kleine manier meehelpt om het thuiscomfort te verbeteren met intelligentie en eenvoud.

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt