Amazon verkoopt een speciale lade om producten van Tupperware op te bergen

Janine image
door Janine

31 Juli 2019

Amazon verkoopt een speciale lade om producten van Tupperware op te bergen
Advertisement

Plastic bakjes voor voedingsmiddelen zijn een onmisbaar hulpmiddel geworden in alle keukens. Handig voor het bewaren van voedsel, transport naar het werk, op reis of gewoon om de koelkast beter te organiseren. Na verloop van tijd dreigen de kleine, middelgrote en grote Tupperware bakjes zich echter op te hopen en creëren wanorde in kasten en op planken. In dit opzicht lanceert Amazon een nieuwe lade die is ontworpen om orde in de chaos te scheppen.

via Amazon

Advertisement
Amazon

Amazon

In detail is dit een ruimtebesparend onderdeel, met een elegant en modern ontwerp, dat in de keukenkasten kan worden gemonteerd om het gemakkelijker te maken om de bakjes te rangschikken. De bijzonderheid van het idee ligt in het feit dat het oppervlak bestaat uit gaten waarin metalen haakjes en roosters zijn ingebracht, waardoor compartimenten van verschillende vormen en maten worden gecreëerd.

De afmetingen zijn niet groot, maar de interne ruimte van de lade kan worden aangepast aan de behoeften, waardoor plaats ontstaat voor deksels en Tupperware bakjes van elke grootte. Met dit systeem voorkom je dat ze constant ergens rondslingeren of in meubels blijven waar ze, zodra de deuren worden geopend, uit vallen.

Advertisement
Amazon

Amazon

Het grote gemak is ook dat je ze allemaal bij de hand hebt, ze op dezelfde plaats worden bewaard in een lade die is uitgerust met een "soft-close" sluitsysteem, waardoor het schuifmechanisme vloeiend, soepel en geruisloos is.

Korte tijd na de lancering op de markt is deze geniale lade al door veel mensen gekocht, die eindelijk blij zijn dat ze een probleem, misschien niet dramatisch, maar zeker vervelend, hebben opgelost. Amazon zelf heeft talloze recensies ontvangen, met positieve beoordelingen op het gebied van functionaliteit, mooiheid en kwaliteit. In verschillende omstandigheden vullen mensen hun huis meestal met voorwerpen en accessoires die ze uiteindelijk niet gebruiken. Deze keer is dat anders, omdat dit innovatieve organisatiesysteem is gemaakt om in het dagelijks leven te worden gebruikt en op een kleine manier meehelpt om het thuiscomfort te verbeteren met intelligentie en eenvoud.

Advertisement