Ze is 70 jaar oud, maar ze ziet er de helft jonger uit: haar geheim is voeding gecombineerd met constante lichaamsbeweging - BekijkDezeVideo.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
Ze is 70 jaar oud, maar ze ziet er de…
Een 5-jarig kind wordt alleen en bang wakker na de operatie: de verpleegster knuffelt hem alsof het haar zoon was Dit autistische kind biedt zijn fiets aan als beloning voor degene die Tito, zijn geliefde hond, vindt

Ze is 70 jaar oud, maar ze ziet er de helft jonger uit: haar geheim is voeding gecombineerd met constante lichaamsbeweging

Door Janine
56.310
Advertisement

Het is waar dat de tijd voor iedereen voorbij gaat, maar er zijn er die erin slagen het op een beslist effectievere manier onder ogen te zien. Leeftijd is tenslotte een gemoedstoestand, zelfs als ons lichaam ons duidelijk laat merken dat de jaren voorbij gaan. Ouderdom mag echter geen excuus zijn om jezelf te laten gaan: het is altijd goed om te proberen fit te blijven. Een vrouw met de naam Norma Williams laat zien dat leeftijd eigenlijk maar een getal is. Norma ziet eruit als een jonge vrouw, maar toch is ze 70!

Norma Williams heeft besloten om haar leven radicaal te veranderen, van het regenachtige en grijze Londen naar het zonnige en vrolijke Italië. De vrouw beweert dat nu ze 70 is, ze zich veel beter voelt dan toen ze 20 was. Maar hoe bleef Norma al die jaren zo goed in vorm? Wel, haar geheim is vrij eenvoudig en zal je niet al te veel verrassen: gezond eten en bewegen. Had je dat ooit gedacht?

Norma begon op 20-jarige leeftijd met trainen en blijft sindsdien oefeningen doen en veel wandelen in een poging zichzelf actief te houden. Zo'n actieve levensstijl helpt vrouwen hun gewicht onder controle te houden. Bovendien streeft de atletische “oma" naar een gezond en uitgebalanceerd dieet.

Norma is zich ervan bewust dat je om er mooi uit te zien niet superdun hoeft te zijn - het belangrijkste is om hersenen te hebben. Intelligentie is het belangrijkste.

Advertisement

Norma is echter niet iemand die zich dingen ontzegd als het om eten gaat. Bij het ontbijt drinkt ze twee cappuccino's met wat brood; dan een banaan of een sinaasappel, of ander seizoensfruit. Tijdens het avondeten probeert ze meestal eiwitten met groenten te eten: wortelen, broccoli, bonen, champignons in sojasaus, olijfolie, zaden, bosbessen of stukjes walnoot. Haar favoriete gerecht is echter volkoren spaghetti met groenten en olijfolie. Deze laatste is een fundamenteel ingrediënt, dat ze heerlijk vindt en aan elk gerecht toevoegt. Als snack eet Norma koekjes, pure chocolade of salade met Griekse yoghurt, honing en noten.

Al met al heeft Norma geen magische formule om er jong uit te zien - de sleutel is gezond eten en constante beweging. Kortom, iedereen kan het!

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt