x
Een paard komt het huis van een onbekende…
Deze hond is gek op zijn oudere buurvrouw en staat erop haar elke dag te bezoeken 11 dieren die hun menselijke vrienden bij het ontwaken hebben verrast met het vreemdste gedrag

Een paard komt het huis van een onbekende binnen: de eigenaar bevestigt dat het dier van gesloten omgevingen houdt

12 December 2019 • Door Janine
2.562
Advertisement

In de stad Dunedin, Nieuw-Zeeland, is de geest van goed nabuurschap meer aanwezig dan in andere steden. Een paard met de naam Sharq weet dit, die er geen problemen mee had om een huis in haar buurt binnen te lopen, zonder te zijn uitgenodigd. Sharq glipte eenvoudig weg uit de stal van haar eigenaar om een eindje te gaan lopen. We weten niet echt wat voor pad ze volgde, maar zeker is dat het paard in het huis van Doug Renoe belandde, die de gebeurtenis via Facebook bekendmaakte.


Doug en zijn vrouw vonden plotseling een onverwachte gast in huis en de man plaatste onmiddellijk een bericht op Facebook om de eigenaar van het dier te vinden: “Is iemand een paard bij Highcliff verloren? Deze is mijn huis binnengekomen, ze heeft de helft van het avondeten en de wortels die mijn vrouw in de tuin had gekweekt opgegeten. Als niemand haar op komt halen, houden we het als huisdier. - Doug”.

Dit is de post waar Doug om informatie over het paard vraagt

Ondanks dat het zich vrij voelde als beslist ongenode gast, vond Sharq iemand die haar indien nodig in zijn familie wilde verwelkomen.

Dankzij de post op sociale media werd de eigenaar van Sharq, Ben Telfer-Hynes, onmiddellijk op de hoogte gebracht van wat zijn paard had gedaan en waar het was beland. Het verbaasde Ben helemaal niet dat Sharq het huis van de man was binnengegaan: “Het is een paard dat van gesloten ruimtes houdt. Geen wonder dat ze het huis van de man is binnengegaan.”

Advertisement

Het paard werd veilig teruggebracht naar haar verblijf zonder verdere problemen, maar het verhaal van haar avontuur staat niet helemaal op zichzelf: het laat zien dat in de stad Dunedin, Nieuw-Zeeland, een vreemdeling is als een vriend die je nog niet hebt ontmoet.

Tags: DierenKomischePaarden
Advertisement
Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt