Het tedere moment waarop een kat haar kittens "introduceert" aan een dierbare hondenvriend - BekijkDezeVideo.nl
x
Het tedere moment waarop een kat haar…
Een vrouw is bevallen van een heel speciale tweeling: een van hen heeft het syndroom van Down Zijn vrouw laat hem de hond uit de trimsalon ophalen: bij zijn terugkeer beseft hij dat hij de verkeerde mee heeft genomen

Het tedere moment waarop een kat haar kittens "introduceert" aan een dierbare hondenvriend

15 Januari 2020 • Door Janine
15.307
Advertisement

We denken altijd dat katten en honden niet goed met elkaar overweg kunnen. Zozeer zelfs dat voor “ontmoetingen” van deze soorten, spreekwoorden en gezegdes zijn bedacht die de twee vierbenige vrienden/vijanden tegenover elkaar stellen.

Zijn we er echt zeker van dat er altijd een moeilijke relatie tussen hen is? Niet echt, gezien de episodes die we je vaak vertellen, van sterke vriendschappen en banden die ontstaan tussen exemplaren van dieren van verschillende soorten. Wat dat betreft wordt het absoluut normaal dat een kat, trots op haar nest, alles doet om een dierbare oude vriendin bij haar geluk te betrekken... een hele bijzondere!


Een foto - of een video - zegt soms meer dan duizend woorden, en dit is wel heel toepasselijk in dit verhaal. We zullen het er allemaal over eens zijn wanneer we de kat zien die haar prachtige kittens laat zien aan een oude vriendin. En dit is het bijzondere: de vriendin van de kat is namelijk een schattige hond!

Precies: kijk maar eens naar de tedere video om te zien hoe de kat plaats maakt voor de hond om vertrouwd te raken met haar kittens. Als de vriendin eenmaal "begroet" is, kijkt de kat rustig toe hoe de hond met de kittens speelt en vermaakt zich vervolgens met haar vriendin.

Hoewel het op het eerste gezicht lijkt dat de dieren elkaar pijn doen, is het eigenlijk precies het tegenovergestelde. De kleine tikjes die met de poten worden gegeven, zijn echte gebaren van genegenheid, vriendschap en spel. Gewoonweg schattig: we kunnen het niet met andere woorden beschrijven. De dierenwereld slaagt er altijd in om ons op de beste manier te verbazen, wat ons sereniteit geeft, zelfs op de meest trieste momenten.

Hieronder is de link naar de schattige video die de twee speciale vriendinnen in kwestie laat zien:

https://www.youtube.com/watch?time_continue=88&v=OJdrBlN3T-M&feature=emb_logo

Tags: KomischeHondenKatten
Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt