Een hond weet 7 verlaten kittens in een doos te redden en “adopteert” ze alsof ze de moeder is - BekijkDezeVideo.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
Een hond weet 7 verlaten kittens in…
Gevulde courgette: het eenvoudige recept om deze lichte maar smakelijke klassieker te bereiden Een man bouwt een ministad voor de kippen van zijn vrouw: het lijkt op een westerse filmset

Een hond weet 7 verlaten kittens in een doos te redden en “adopteert” ze alsof ze de moeder is

Door Janine
3.545
Advertisement

Het prachtige gedrag waarvan een hond de hoofdrolspeler kan zijn, zal ons blijven verbazen. Soms weten deze dieren ons te verrassen zoals we nooit hadden verwacht, protagonisten van loyale, moedige, nuttige en zelfs heroïsche gebaren.

Vraag het aan Whitney Braley, de vrouw die met Banner woont, een prachtige Husky, die bekend werd om het prachtige gebaar dat ze maakte. Waar hebben we het over? Over een heroïsche redding ten gunste van dieren die heel anders zijn dan zijzelf: een nestje kittens.

via: Metro

We weten dat verschillen er niet toe doen voor dieren. Er is iets dat hen onlosmakelijk met elkaar weet te verenigen, vooral in moeilijke situaties, en dat in staat is om prachtige verhalen over tolerantie en vriendschap te doen ontstaan. Dit gold ook voor Banner, de mooie Husky, die elke dag, speciaal opgeleid, haar gehandicapte baasje assisteert die aan angstaanvallen lijdt.

Terwijl ze vrij rondliep in een bosrijke omgeving, niet ver van huis, zag de hond een scène die haar niet onverschillig kon laten. In een afgesloten kartonnen doos zaten 7 pasgeboren kittens, verlaten in de kou en in volledige eenzaamheid. De verschijning van Banner betekende voor de kleine kittens een echte redding. De kittens riskeerden namelijk te sterven en bewogen nauwelijks.

Waarschijnlijk dacht de wrede persoon die de kittens daar had achtergelaten, dat niemand ze zou vinden. Een op zijn zachtst gezegd beschamende actie. Gelukkig rook Banner het gevaar en besloot onmiddellijk om ze mee naar huis te nemen.

Advertisement

Ze slaagde er, natuurlijk met de hulp van Whitney, in om voor ze te zorgen en hen te redden van het lot waarmee ze werden geconfronteerd. Zonder deze Husky was het in feite zeer waarschijnlijk dat de kittens het niet zouden hebben overleefd.

De kittens, die bij Whitney thuis wonen, werden in feite “geadopteerd” door Banner, die er net als haar moeder voor zorgde. De moederliefde en de zorg om mensen in moeilijkheden te helpen zijn gevoelens die deze schattige hond volledig heeft begrepen, in de hoop dat de kittens die ze heeft gered binnenkort ook een menselijke familie zullen vinden om voor ze te zorgen. Complimenten voor deze viervoetige heldin!

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt