Een styliste viert haar 71 jaar door foto's te delen waar ze 30 jaar jonger lijkt te zijn

Janine image
door Janine

11 Juli 2020

Een styliste viert haar 71 jaar door foto's te delen waar ze 30 jaar jonger lijkt te zijn
Advertisement

Hoewel niemand van ons weet wat het beroemde en legendarische elixer van een lang leven is, lijkt het erop dat er mensen in de wereld zijn die erin geslaagd zijn om een bepaalde leeftijd te bereiken door veel jongere kenmerken te tonen. Misschien hebben ze het gevonden?

We weten het niet: maar ontwerpster Vera Wang is een van hen en vierde onlangs haar verjaardag, niet bepaald als een jong meisje, ook al vertelt haar uiterlijk ons ​​iets anders.

via verawang/Instagram

Advertisement

Zou je geloven dat deze vrouw in 1949 werd geboren? Te oordelen naar de foto's die ze deelde op haar immens populaire Instagram-account, zou je zeggen van niet. De reden is niet moeilijk te raden: Wang, geboren in New York maar van Chinese afkomst en bekend om het maken van trouwjurken, is gewoon een "jonge oude vrouw".

Strakke buikspieren, slanke lichaamsbouw, sportieve kleding en brutale look hebben haar fans, die verbaasd waren over haar uiterlijk, letterlijk betoverd en haar het allerbeste gewenst ter gelegenheid van haar 71ste verjaardag.

Advertisement

Wang kan op het eerste gezicht echt worden aangezien voor een vrouw van in de veertig, en haar jeugdige aantrekkingskracht was en is zeker een van de meest besproken onderwerpen.

Aan degenen die haar vroegen wat het geheim van zo'n oogverblindende vorm is, antwoordt de ontwerpster door vier constanten van haar leven op te sommen: werk, slaap, een cocktail met wodka en weinig blootstelling aan de zon.

De styliste houdt ook niet zo van sporten, en misschien is het jeugdige uiterlijk van deze 71-jarige daarom zo verrassend.

verawang/Instagram

verawang/Instagram

Deze “principes” gelden misschien niet voor iedereen, maar deze vrouw kan zeker een inspiratie zijn voor al die mensen die geloven in een “lotsbestemming” van ouderdom en verval van het lichaam dat na een bepaalde leeftijd bijna onvermijdelijk is.

Voor jezelf zorgen en je niet laten obsederen door de naderende derde leeftijd, zijn echter houdingen die nodig zijn om beter van elk moment te genieten, zonder al te veel angsten of negatieve gedachten.

Leeftijd kan niet - en mag niet - altijd een obstakel zijn: Vera Wang heeft het bewezen, en we wensen dat ze dit nog lang blijft doen!

Advertisement