x
Twee mannen zien midden op de weg een…
Een moeder straft haar dochter door haar een nacht in een tent te laten slapen: ze had een dakloze man beledigd Een heel arme vader wist werk te vinden door de stad vol te hangen met een handgeschreven cv

Twee mannen zien midden op de weg een reekalf die verlamd is van angst: hieronder de video van de entroerende reddingsactie

12 December 2020 • Door Janine
24.316
Advertisement

Als je een lijdend dier tegenkomt dat hulp nodig heeft, heb je de plicht om in actie te komen of in ieder geval iemand te bellen die het arme beest kan helpen. De video op YouTube met een bang hertenjong dat midden op de weg lag en niet kon bewegen, ging de wereld rond en had gelukkig een goed einde. Twee mannen, Paul en Steve, kwamen het wezen tegen en trokken het meteen van de weg af.


Ze waren onderweg in hun auto toen ze een ongewone figuur midden op de weg zagen hurken. Toen Paul en Steve beter keken, beseften ze dat het een bang reekalfje was dat om wat voor reden dan ook midden op de weg was beland. Een gevaarlijke plek, waar het dier gewond zou kunnen zijn geraakt door een onzorgvuldige bestuurder. De twee dachten er niet twee keer over na om hem te redden!

Steve liep naar het kleine hert toe en probeerde het voorzichtig van de weg te tillen.

De ogen van het jong waren groot van angst, zijn poten waren vreemd opgekruld en bewogen niet. Eenmaal opgepakt, moet hij zich hebben gerealiseerd dat iemand voor hem zorgde en dat hij binnenkort weer vrij zou zijn om in zijn natuurlijke habitat te rennen. Zodra hij de kant van de weg bereikte, leek het of het jong ontwaakte uit de verdoving, en de angst die hij tot dan toe had gevoeld, moet gedeeltelijk verdwenen zijn: hij klom uit de armen van de man en rende meteen het bos in.

De twee konden niet gelukkiger zijn omdat ze een goede daad hadden verricht. Nu was het jong vrij en kon weer vrolijk rennen!

Advertisement
Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt