Duizenden mensen hebben gestemd om een ​​lijst te maken van de mooiste mannen ter wereld: ben je het eens met de uitslag? - BekijkDezeVideo.nl
x
Duizenden mensen hebben gestemd om een…
Tiener brengt een gehandicapt meisje naar het bal: niemand wilde haar vergezellen naar het feest Vrouw ontslagen omdat ze zwanger is: de rechtbank geeft haar gelijk en ze krijgt een schadevergoeding van £40.000

Duizenden mensen hebben gestemd om een ​​lijst te maken van de mooiste mannen ter wereld: ben je het eens met de uitslag?

09 Juni 2021 • Door Janine
3.553
Advertisement

Schoonheid zit in het oog van de toeschouwer - een inmiddels zeer beroemd gezegde, dat ons eraan herinnert dat “objectieve schoonheid” in werkelijkheid niet bestaat. Wie bepaalt wat mooi is en wat niet? Zonder al te ver in te gaan op filosofische vragen, kunnen we vaststellen dat in feite iedereen vrij is om te waarderen wat hij wil, want over persoonlijke smaak valt immers niet te twisten. Ook al komt het vaak voor dat een grote meerderheid van de mensen het eens is over het vaststellen van bepaalde schoonheidsnormen. Het is daarom niet verwonderlijk dat veel vrouwen en veel mannen het er absoluut mee eens zijn om bepaalde acteurs of actrices als godheden uit te roepen. In deze lijst wilden we foto's verzamelen van enkele van de meest populaire acteurs ter wereld op het gebied van schoonheid. Wat vind jij? Verdienen ze het echt om in deze ranglijst te worden opgenomen? Schrijf het ons in de comments!

1. Het model Toni Mahfud

2. De acteur Jensen Ackles

Naast dat hij de harten van vele fans heeft gestolen vanwege zijn optredens in films en televisieseries, wordt Jensen Ackles ook gewaardeerd om zijn grote ironie.

Advertisement

3. De acteur Michiel Huisman

Sommigen van jullie zullen zich hem herinneren in "Game of Thrones" of, beter nog, als een van de hoofdrolspelers van de serie "Hill House". Zijn carrière is onderhand geëxplodeerd en blijkbaar ook zijn charme!

4. PewDiePie

Misschien wel een van de meest geliefde Youtubers en gamers: PewDiePie is een jonge liefhebber van videogames die het grote publiek heeft veroverd met zijn sympathie en charme.

5. De acteur Jason Momoa

Jason Momoa is niet bepaald de man die je op een gewone dag in de supermarkt zou tegenkomen. Maar wie weet, het geluk overkomt altijd anderen…

Advertisement

6. De acteur Robert Pattinson

Voor sommigen is hij gewoon "de mooiste man ter wereld", terwijl hij voor anderen gewoon een goede acteur is: wat vind jij?

7. De acteur Chris Evans

Is hij ook jouw favoriete superheld?

Advertisement

8. De acteur Bradley Cooper

Bradley Cooper wordt steeds populairder en heeft een lange weg afgelegd sinds hij zijn debuut maakte samen met zijn collega Jennifer Garner in de tv-serie "Alias". Wie had het ooit verwacht? Sommigen misschien wel!

9. De acteur Tom Hardy

In zijn interpretaties weet hij altijd het beste van zichzelf te geven en wordt hij ook zeer gewaardeerd om zijn schoonheid.

Advertisement

10. De acteur William Levy

11. De zanger Kim Tae-hyung

Inmiddels erg populair, vooral onder jongeren, hebben Kim en zijn bandleden veel harten gestolen.

12. De acteur Louis Garrell

Ongewone schoonheid en buitengewone charme.

13. De acteur Stanley Weber

14. Patrick Dempsey

Een acteur waar we van houden, welke rol hij ook speelt: wat vind jij?

15. De acteur Chris Hemsworth

16. De acteur Matthew McConaughey

Matthew McConaughey is waarschijnlijk een van Hollywood's meest geliefde sterren, niet alleen vanwege zijn schoonheid, maar vooral vanwege zijn bravoure!

17. De acteur Christian Bale

We hebben andere verdienstelijke gezichten weggelaten die gemakkelijk in deze ranglijst hadden kunnen worden opgenomen, maar nu willen we jouw mening horen: ben je het eens met deze ranglijst? Schrijf het ons in de comments!

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt