Ze zit op de grond naast een paard... wat er dan gebeurt is adembenemend - BekijkDezeVideo.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
Ze zit op de grond naast een paard...…
Een moeder legt haar tweeling neer. De momenten die daarna worden vastgelegd zijn onvergetelijk Deze hond werd verlaten omdat hij te lelijk was, maar een vrouw ontdekte zijn ware schoonheid... een hart van goud!

Ze zit op de grond naast een paard... wat er dan gebeurt is adembenemend

Door Sarah Nichele
32.624
Advertisement

Als je het geluk hebt een paard te hebben, weet je dat de band die je met een paard opbouwt anders is dan de band die je met de meeste andere dieren opbouwt. Deze band bestaat niet alleen uit genegenheid, maar ook uit een dieper begrip en verbinding tussen mens en paard.

Paarden worden altijd in verband gebracht met een gevoel van vrijheid, kracht en snelheid. Hun positiviteit kan therapeutisch werken voor mensen met een psychische aandoening, een gedragsstoornis of die een trauma hebben opgelopen. Toevluchtsoord 'Equinisity', ondergedompeld in het schitterende landschap van Brits-Columbia tilt deze speciale eigenschap van paarden naar een geavanceerd niveau: therapie wordt hier gecombineerd met spiritualiteit. 

Advertisement

Laat een opmerking achter!

x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt