Moet Je Nodig Plassen En Ben Je Van Plan Dit Even Vlug Tegen Een Muur Te Doen? Dit Is Wat Er Kan Gebeuren Als Je Dit In Duitsland Doet! - BekijkDezeVideo.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
Moet Je Nodig Plassen En Ben Je Van…
De lach van een kind is het mooiste geluid dat er bestaat: de lach van dit kind is onweerstaanbaar! In dit bos zijn verschillende camera's geplaatst: wat ze hebben geregistreerd is BETOVEREND!

Moet Je Nodig Plassen En Ben Je Van Plan Dit Even Vlug Tegen Een Muur Te Doen? Dit Is Wat Er Kan Gebeuren Als Je Dit In Duitsland Doet!

14.062
Advertisement

In Duitsland is het drinken van een biertje aan de orde van de dag. En wat gebeurt er vaak als je teveel hebt gedronken? Nee we hebben het niet over vervelende sms'jes sturen naar je ex of iets dergelijks... Als je teveel drinkt, moet je om de haverklap plassen.

Het komt maar al te vaak voor dat iemand die flink heeft gedronken, zijn toevlucht zoekt tot een muur, maar als je in Duitsland bent, kun je daar beter een ander alternatief voor zoeken. Bepaalde muren in de buurt van horecagelegenheden zijn bespoten met een speciaal soort verf, die zo waterafstotend is, dat als je er tegenaan plast, het van de muren afspat in de richting van de wildplasser... Best geniaal vind je niet?

Advertisement

Dit vind je misschien ook interessant:

Laat een opmerking achter!

x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt