Ze wordt verliefd op de zwangerschap en wordt draagmoeder: op 27-jarige leeftijd is ze zwanger voor het tweede stel

Janine image
door Janine

26 November 2023

Ze wordt verliefd op de zwangerschap en wordt draagmoeder: op 27-jarige leeftijd is ze zwanger voor het tweede stel
Advertisement

De zwangerschap is ongetwijfeld een heel bijzonder moment in het leven van een vrouw, maar voor sommigen wordt het iets meer: ​​een periode die zo spannend is dat je ervan droomt deze keer op keer opnieuw te beleven, zoals de jonge vrouw over wie we het hebben die besloot voor de tweede keer draagmoeder te worden.

Na haar eerste kind werd ze verliefd op de zwangerschap

Na haar eerste kind werd ze verliefd op de zwangerschap

Savannah Morrell/Facebook

Moeder worden is een unieke ervaring, maar niet alle vrouwen ervaren een zwangerschap op dezelfde manier: voor sommigen kan deze periode bijzonder delicaat en problematisch zijn, terwijl voor anderen alles echter soepel verloopt. Maar voor Savannah Morrell, uit Maryland, VS, is het heel anders: de 27-jarige is namelijk letterlijk verliefd op de zwangerschap en vindt het heerlijk om zwanger te zijn, zodanig dat ze heeft besloten draagmoeder te worden voor de tweede keer in twee jaar en ze heeft zelf ook een kind.

Nadat ze het heerlijke gevoel van zwanger zijn had ervaren, besefte Savannah dat het haar levensdoel is om andere mensen te helpen kinderen te krijgen. Het begon allemaal na haar eerste zwangerschap, toen ze moeder werd van de kleine Lando. Na de geboorte besefte de vrouw dat ze een heel sterk verlangen voelde om weer zwanger te worden en de sensaties te ervaren die ze voelde: dus kwam ze op het idee om haar baarmoeder beschikbaar te stellen om de kinderen van anderen te verwelkomen.

Advertisement

Haar liefde voor de zwangerschap zorgde ervoor dat ze draagmoeder werd

Haar liefde voor de zwangerschap zorgde ervoor dat ze draagmoeder werd

Savannah Morrell/Facebook

Haar eerste zwangerschap leverde haar geen enkel probleem op en dit bracht haar ertoe te denken dat haar ervaring een soort missie moest worden om anderen te helpen. Een echte roeping die haar ertoe bracht om op 27-jarige leeftijd voor de derde keer zwanger te worden. "Ik heb absoluut genoten van de hele ervaring van zwanger zijn van mijn zoon. Het is zo geweldig om je buik te zien groeien en de baby in je te voelen bewegen. Het is een geweldig gevoel", zei Savannah.

Het enthousiasme dat ze voelde zorgde ervoor dat ze het opnieuw wilde ervaren: "Ik hou van de sensatie om mijn lichaam elke maand te zien veranderen, het hartje te horen bij elke echo en te zien hoe ze er elke keer uitzien. Ik werd verliefd op alles. Mijn zwangerschap verliep heel soepel. Ik wist gewoon dat ik niet kon wachten om het opnieuw te doen. Opeens had ik het gevoel dat het mijn roeping was om een ​​baby te kunnen geven aan iemand anders die er moeite mee had."

Pas toen ze een vrouw ontmoette die na vijftien jaar proberen niet zwanger kon worden, overwoog ze daadwerkelijk draagmoeder te worden. De ontmoeting vond plaats terwijl ze Lando verwachtte, in de wachtkamer bij de gynaecoloog. Het verdriet en de pijn van de vrouw brachten haar ertoe een beslissing te nemen: slechts drie maanden na de bevalling wendde ze zich tot een bureau en zes maanden later werd ze in contact gebracht met het eerste paar aspirant-ouders. Zowel zij als haar 41-jarige echtgenoot David ondergingen vóór de ingreep uitgebreide tests.

Op 27-jarige leeftijd wordt ze voor de tweede keer draagmoeder

Op 27-jarige leeftijd wordt ze voor de tweede keer draagmoeder

Savannah Morrell/Facebook

Toen ze erachter kwam dat ze zwanger was, voelde Savannah zich enorm gelukkig: “Ik wist dat ik een baby droeg die niet van mij was, dus het was nooit vreemd of moeilijk. De opwinding die het stel uitte was zo bijzonder dat het mij ontroerde. Ik voelde me zo gezegend dat ik dit voor hen kon doen... We hebben een geweldige relatie opgebouwd. Ze barstten allebei in snikken uit zodra ze haar zagen. Het was mooier dan ik me ooit had kunnen voorstellen om ze te zien lachen, huilen, haar handjes vast te houden en huid-op-huid contact met haar te hebben. Ik bleef maar denken dat ze eindelijk meemaakten wat mijn man en ik meemaakten toen we onze zoon kregen."

Na die eerste ervaring besloot ze door te gaan en een nieuw stel toekomstige ouders te vinden aan wie ze deze vreugde kon schenken. Binnen twee jaar werd ze voor de derde keer zwanger: "De eerste keer ging zo verbazingwekkend goed dat ik wist dat ik het nog een keer wilde doen. Ik had het niet kunnen doen zonder de niet aflatende steun van mijn man. Hij was er bij elke stap die ik zette.” Ook haar familie steunde haar bij deze keuze: “Het is heel belangrijk om liefde en steun te krijgen als je draagmoeder bent. Tot nu toe is mijn tweede draagmoederschap net zo geweldig geweest. Ik had voor deze ervaringen geen vaders met betere bedoelingen kunnen kiezen. Ze zijn allemaal fantastisch."

Savannah beschouwt de mensen die ze heeft geholpen als nieuwe leden van haar familie, en omgekeerd, en ontvangt elke dag foto's en updates van het eerste gezin dat ze heeft geholpen. "Ik ben van plan dezelfde relatie ook met de tweede familie te hebben. Het is iets prachtigs."

Wat vind je van haar verhaal?

Advertisement