Een man fotografeert de omstandigheden waarin hij drie uur lang in het vliegtuig heeft gereisd en vraagt: "Zouden jullie er iets van hebben gezegd?"

Janine image
door Janine

27 December 2023

Een man fotografeert de omstandigheden waarin hij drie uur lang in het vliegtuig heeft gereisd en vraagt: "Zouden jullie er iets van hebben gezegd?"
Advertisement

Wat kan er gebeuren als je urenlang met vreemden in een kleine ruimte opgesloten zit? De hoofdpersoon van dit verhaal weet er alles van. Het vond allemaal plaats tijdens een vlucht; de man aarzelde niet om te delen wat er gebeurde was op Reddit.

Advertisement

De passagier was verbijsterd door dit gedrag

De passagier was verbijsterd door dit gedrag

pixabay

Met een bericht op Reddit deelde een passagier een foto waarop een man te zien is met zijn blote voeten comfortabel op de stoel voor hem. Tijdens de gehele duur van de vlucht, dat wil zeggen drie uur, bleef de man in dezelfde houding zitten zonder zich bewust te zijn van zijn respectloze gedrag. De auteur van de foto vroeg Reddit-gebruikers of ze in zijn plaats iets tegen de man zouden hebben gezegd of niet. Het is altijd moeilijk om te beslissen hoe je je in deze situaties moet gedragen.

Advertisement

Het web is verdeeld

Het web is verdeeld

Reddit/Qwaymind

Honderden gebruikers reageerden op de post, de meesten van hen zouden de man op de situatie hebben gewezen, maar er waren ook enkele reacties van mensen die het zouden hebben laten gaan of die vonden dat de vrouw die voor hem zat dat zou moeten doen. Tussen alle commentaren zei een man dat hij in zijn plaats niets zou hebben gezegd, maar zijn blote voeten direct op de armleuning van de stoel van de man zou hebben gelegd, een ander zei dat hij "per ongeluk" een drankje op zijn voeten zou hebben laten vallen. Uit andere commentaren bleek dat de vrouw die voor hem zat zijn vrouw was. Dit betekent in ieder geval niet dat haar man niet alleen haar, maar ook de andere passagiers niet respecteerde.

Wat zijn de goede manieren in een vliegtuig?

Wat zijn de goede manieren in een vliegtuig?

Pixabay

Elke dag nemen duizenden mensen het vliegtuig om van de ene plaats naar de andere te gaan. Daarom is het belangrijk om enkele regels voor goed samenleven in gedachten te houden. Omdat het een zeer kleine ruimte is, is het belangrijk om niet te hard te praten en altijd een koptelefoon te gebruiken als je een telefoon of elektronische apparaten gebruikt, vooral tijdens de rusturen. Het is ook belangrijk om een ​​beheerste houding aan te nemen, zonder de persoonlijke ruimte van degenen die naast je zitten in beslag te nemen, en om toestemming te vragen als je je rugleuning naar achteren wilt kantelen.

Tijdens de vlucht is het mogelijk om op te staan ​​om naar het toilet te gaan of je benen te strekken, maar het is het beste om hier geen misbruik van te maken en dit in ieder geval te doen zonder de passagiers die langs de gangpaden zitten te storen.

In het vliegtuig, maar ook voor vertrek, is het belangrijk om de wachtrijen te respecteren en geduld te hebben, ook al kunnen de wachttijden erg lang zijn.

Het is altijd beter om je te verplaatsen zonder je bagage onbeheerd achter te laten. Als je eenmaal in het vliegtuig stapt, is het een goed idee om alles wat je tijdens de vlucht niet zult gebruiken in de bagageruimte boven jew hoofd te plaatsen.

Laten we ook niet vergeten dat het cabinepersoneel altijd beschikbaar zal zijn om informatie te verstrekken en te helpen in geval van moeilijkheden of twijfels.

De vlucht moet een plezierige gebeurtenis zijn en als alle passagiers samenwerken, zullen er geen problemen zijn en kun je rustig en uitgerust op je bestemming aankomen.

Advertisement