Bruid teleurgesteld omdat ze een deel van vrijgezellenfeest moet betalen: “Ik wil die dag gewoon in de watten gelegd worden”

Janine image
door Janine

22 Februari 2024

Bruid teleurgesteld omdat ze een deel van vrijgezellenfeest moet betalen: “Ik wil die dag gewoon in de watten gelegd worden”
Advertisement

We weten dat bruiloften niet bepaald goedkoop zijn en dat het vaak lastig kan zijn om alle kosten te betalen, vooral als je ook vrijgezellenfeesten meetelt. Zonder duidelijke communicatie loop je het risico teleurgesteld te worden, zoals gebeurde met een bruid wiens bijzondere verhaal het internet rondging.

Wat overkwam de bruid die de hoofdpersoon van het verhaal was?

Wat overkwam de bruid die de hoofdpersoon van het verhaal was?

Unsplash

De hoofdpersoon van het verhaal is een bruid die verwachtte “in de watten gelegd te worden” door haar bruidsmeisjes, maar in plaats daarvan maar liefst 400 dollar moest betalen voor haar vrijgezellenfeest. Teleurgesteld besloot ze online haar haar hart te luchten, wat veel negatieve meningen en tegengeluiden opleverde.

Volgens haar persoonlijke opvatting is het georganiseerde feest niet zo duur dat het delen van de kosten gerechtvaardigd is: "het feest vindt plaats op anderhalf uur rijden met de auto", stelt ze, maar de gebruikers die reageren op haar uitbarsting op Reddit zijn het er niet mee eens. Ook al is de bestemming niet aan de andere kant van de wereld, is het niet juist om het als een “half” feest te beschouwen.

De houding van de aanstaande bruid wordt bovendien als te eigenzinnig beoordeeld: de vrouw zegt namelijk dat de bruidsmeisjes geen exorbitant bedrag hoeveb uit te geven en dat zij de jurk voor het feest online kunnen kopen en zo kunnen besparen om het bedrag van de bruid te betalen. Maar nogmaals, er zijn er die niet aan haar kant staan: een bruidsmeisje is vrij om te kiezen wat ze draagt, zonder enige druk van de bruid te voelen.

Laten we, om het verhaal beter te begrijpen, de meningen van enkele weddingplanners analyseren over wat er is gebeurd.

Over het algemeen zijn het de bruidsmeisjes die de kosten voor het vrijgezellenfeest moeten dragen, vooral als dit evenement wordt georganiseerd als een verrassingsfeest. Het is echter begrijpelijk dat naarmate de omvang van de feestjes toenemen, de kosten ook onvermijdelijk stijgen, waardoor degenen die verantwoordelijk zijn voor de organisatie van het evenement de kosten moeten delen.

In elk geval, als de bruid een bijzonder duur vrijgezellenfeest wil, zou het beleefd zijn van haar kant om in deze situatie financieel bij te dragen om de financiën van haar bruidsmeisjes niet te zwaar te belasten.

Advertisement

Hoe organiseer je een goed vrijgezellenfeest zonder al te veel geld uit te geven?

Hoe organiseer je een goed vrijgezellenfeest zonder al te veel geld uit te geven?

Unsplash

Een onvergetelijk vrijgezellenfeest organiseren zonder een fortuin uit te geven is mogelijk door enkele praktische tips te volgen met creatieve en leuke ideeën.

Er kunnen spelletjes en grappen worden verzonnen, zoals leuke uitdagingen voor de aanstaande bruid, geblinddoekte spelletjes, of tijdloze klassiekers zoals “doen, durven of waarheid” en "ik heb nog nooit", om op een leuke en originele manier de geheimen van de bruid te ontdekken.

Een ander idee is om een verrassing te organiseren, zoals een schattenjacht door de stad, met als hoogtepunt een feest zonder medeweten van de bruid met al haar vriendinnen.

Als je echter de voorkeur geeft aan een excursie buiten de stad, zijn er in dit geval ook goedkope oplossingen waarmee je je portemonnee niet leegmaakt. Je kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om een ​​stad in de buurt te bezoeken of voor een weekend midden in de natuur. Ook een ontspannende dag in de spa is een uitstekend idee voor een onvergetelijk vrijgezellenfeest.

Het verhaal van de bruid die verwachtte in de watten gelegd te worden door haar bruidsmeisjes, maar in plaats daarvan $400 moest betalen voor haar vrijgezellenfeest, heeft een belangrijk debat op gang gebracht over het beheer van de uitgaven in verband met bruiloften en pre-huwelijksvieringen.

Hoewel het traditioneel de taak van de bruidsmeisjes is om de kosten van het vrijgezellenfeest te dekken, vereisen de toegenomen verwachtingen en kosten van deze vieringen een nieuwe overweging op het delen van financiële verantwoordelijkheden. Het verhaal benadrukte het belang van communicatie tussen de bruid en haar bruidsmeisjes om misverstanden en mogelijke teleurstellingen te voorkomen.

Advertisement