"Ik ben al 13 jaar samen met mijn vriend, maar hij weet me nog altijd te verbazen”

Janine image
door Janine

28 Februari 2024

"Ik ben al 13 jaar samen met mijn vriend, maar hij weet me nog altijd te verbazen”
Advertisement

Wat kan er met een stel gebeuren na een jarenlange relatie? Voor velen betekent langdurig samenzijn gewenning, repetitieve handelingen richting de partner uitvoeren en een beetje “genoegen” nemen met de zekerheid van de soliditeit van de relatie. In werkelijkheid moet je juist in langdurige relaties opletten met wat je doet, met gebaren van liefde en aandacht naar de ander.

Routine, gewoonte en de voorspelbaarheid van situaties kunnen, als ze in de loop van de tijd worden herhaald, ook de liefde tussen twee mensen schaden. Dan moeten we dus een manier vinden om de vlam van dit gevoel brandend te houden, waarbij we moeten blijven proberen de ander te verbazen.

Advertisement

Hoe houd je het gevoel voor de ander levend?

Hoe houd je het gevoel voor de ander levend?

@candylover89/Instagram

Liefde is een van de sterkste gevoelens, maar het is niet genoeg om het te laten bloeien, vooral niet na een relatie van vele jaren. Het moet worden gecultiveerd en verzorgd en mag nooit als vanzelfsprekend worden beschouwd. Dit zou het kunnen beschadigen. Maar hoe verbaas je je partner en laat je hem of haar sprakeloos achter?

Er zijn geen sensationele gebaren nodig, er zijn geen hele dure geschenken nodig. Soms is een beetje aandacht genoeg om de belofte van liefde te hernieuwen. De bekende influencer Angelica Torres, oftewel Candy lover, weet dit goed. Door een video te plaatsen van de verrassing die haar partner voor haar organiseerde, liet ze zien hoe belangrijk het is om je wederhelft te verrassen, zelfs na een jarenlange relatie.

Advertisement

Een zeer zorgvuldige voorbereiding

Een zeer zorgvuldige voorbereiding

@candylover89/Instagram

In de beelden van de video die op sociale media zijn gepubliceerd, kun je zien hoe de man de slaapkamer versiert met rozenblaadjes, hartvormige ballonnen, bloemen en chocolaatjes. Ideaal om de liefde te vieren en de vrouw in je leven met weinig te verrassen.

Zachte lichten begeleiden de creatie van een romantische ruimte waarin de man een hart maakt met rode rozenblaadjes op het bed, omlijst dit met evenveel blaadjes verspreid over het hele oppervlak. Vervolgens versiert hij het bedframe met hartvormige en ronde roze ballonnen en plaatst ten slotte een boeket bloemen, een kussen met rode rozen en een doos met de favoriete chocolaatjes van de bekende Puerto Ricaanse influencer op het slaapkamermeubilair.

Kortom, veel kleine details die de kamer met weinig transformeren, wachtend tot zijn geliefde binnenkomt en sprakeloos blijft. Dat gebeurt enkele ogenblikken later in de beelden.

"Na 13 jaar laat hij me nog steeds speciaal voelen"

Verbaasd, opgetogen en verliefd filmt Candy Lover alles wat haar wederhelft heeft gedaan om haar nogmaals de liefde te verklaren. "Na 13 jaar vindt hij nog steeds een manier om mij een speciaal gevoel te geven", luidt het onderschrift bij het bericht. En dit is precies het mooie van een relatie waarin gevoelens echt, puur en diep zijn.

Vele jaren samen doorgebracht, nadat ze elkaar grondig hebben leren kennen en alles van elkaar weten, is de liefde nog steeds sterk en wordt het verlangen om de ander te verbazen steeds groter. Dit is het geheim van een goede relatie, samen met respect voor de ander, dat nooit kan en mag ontbreken. Deze gebaren moeten overigens niet alleen tot Valentijnsdag worden beperkt, maar het hele jaar door.

Het verrassen van je partner moet daarom een ​​constante zijn en geen gebaar dat aan een bepaalde datum is gekoppeld. Wat doe jij bijvoorbeeld om de vlam van je gevoelens levend te houden?

Advertisement