Deze stacaravan biedt ruimte aan 6 personen en beschikt over een fantastisch interieur: laten we een kijkje nemen! - BekijkDezeVideo.nl
x
Deze stacaravan biedt ruimte aan 6 personen…
Deze vrouw raakt het glas van een haaienaquarium aan: wat er dan gebeurt, zorgt voor paniek in de tent. De camera neemt een vreemd wezen waar op de achtergrond: mensen op het internet zijn BUITEN ZINNEN!

Deze stacaravan biedt ruimte aan 6 personen en beschikt over een fantastisch interieur: laten we een kijkje nemen!

29 Oktober 2016 • Door Sarah Nichele
25.450
Advertisement

Zou jij in een stacaravan kunnen wonen? Je denkt nu waarschijnlijk aan krappe ruimtes, minder comfort en wonen in een onaangename woonomgeving en je antwoord daarop baseren. Maar wacht even met antwoord geven totdat je de stacaravan in deze video hebt gezien: we zijn ervan overtuigd dat je na het zien van de video heel anders tegen een stacaravan zult aankijken.

Deze stacaravan biedt niet alleen ruime leefruimtes, maar ook het interieur zal je erg aanspreken: iedereen zou hier best kunnen wonen!


De buitenkant van de stacaravans van Rustic River Park Home lijkt op de buitenkant van de meest gangbare stacaravans, maar het interieur is een heel ander verhaal!

Zodra je een voet over de drempel zet, waan je je in een normaal huis in plaats van in een huis op wielen: het interieur bestaat uit een klassiek en rustiek design.

Elke stacaravan kan een volledig gezin herbergen, de caravans zijn ontworpen om maximaal 6 personen te huisvesten. Het meubilair is niet gemaakt van lelijk of goedkoop materiaal: het interieur van een Rustic River Park Home stacaravan is gegarandeerd en geselecteerd door topdesigners!

Advertisement

Trekt het idee van een verplaatsbare woning zonder verlies van comfort je wel aan? Dan is deze lijn echt een aanrader voor jou!

De grote ramen zorgen voor natuurlijk licht en een warme sfeer en een aangename huiselijke omgeving. Op de onderste verdieping bevinden zich slaapkamers met stapelbeddeb en de ouderlijke slaapkamer bevindt zich op de bovenste verdieping om de privacy te waarborgen.

De stacaravan is 13 meter lang en 3,5 meter breed, waardoor er ruime kamers kunnen worden gegarandeerd.

De stacaravan kan ook nog eens voor een redelijke prijs worden aangeschaft: de prijzen variëren van €29.000 ongemeubileerd tot €30.000 voor een volledig gemeubileerde stacaravan waar je direct kun intrekken. 

We vragen je nu nogmaals: zou je in een stacaravan kunnen wonen?

Voor meer informatie kun je de officiële website van Rustic River Park Home bezoeken!

Tags: DesignHuizen

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt